Villkor

Bli franchisetagare hos oss

Cerverakedjan har alltsedan starten bestått av en mix av kedjeägda och franchiseägda butiker. Just nu drivs 14 av våra drygt 70 butiker av franchisetagare. Butikers framgångar varierar givetvis över tiden, men våra franchisebutiker präglas både nu och historiskt av en god lönsamhet.

Strategin framåt är att franchise ska vara en möjlig driftsform för våra fysiska butiker och som ett led i detta har Cervera påbörjat processen för att bli fullvärdig medlem i föreningen Svensk Franchise. Därigenom blir alla franchisetagare automatiskt också medlemmar i föreningen.

Brinner du för handel och har intresse för heminredning/glas- och porslin? Det finns många orter i Sverige där Cervera ännu inte är etablerat. Flertalet av dessa lämpar sig för en franchisedriven butik där det lokala handelsmannaskapet skapar möjligheter som en centralägd butik har svårt att hitta.

Cervera erbjuder ett nytt butikskoncept med egna och externa varumärken i en attraktiv mix. Det mesta från kategorisering till varuförsörjning är centralstyrt för att minska belastningen på den lokala butiken. Som butiksansvarig ska fokus ligga på kundmötet och att överträffa förväntningarna som finns på den branschledande specialisten. Cervera lägger mycket kraft på att kunderbjudandet ska fungera oavsett kanalval (s k omnikanal) och som franchisetagare är du involverad i såväl kundklubb som e-handel.

Cerveras devis är att bjuda mer och vi hjälper dig som franchisetagare med allt från business case på etableringen till produktspecifik utbildning för din personal. Du bidrar med ditt engagemang och din förankring på den lokala marknaden!

Välkommen att höra av dig till vår CFO, Hans Redig Bolin, för att diskutera möjligheterna till ytterligare en Cerverabutik!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies