Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Till Bords - En enklare jul

Av | 19 november 2016

Tid att umgås

Följ med på vår resa mot julen. Vi kan lova att det blir en härlig, händelserik och lärorik resa. Längs med vägen hinner du få en massa bra tips på genvägar till den lyckade festen, bjudningen och middagen.
Kanske är du en ”foodie” som älskar att laga mat från grunden med fina råvaror som du sedan serverar snyggt med omsorg, eller så vill du göra det så enkelt som möjligt för att få ännu mer tid över för umgänge och mysiga stunder. Vill du ha ännu mer avlastning kan du ta hjälp av vår nya tjänst Personal Shopper och inspireras av våra matkurser. Oavsett vem du är, vilken design du föredrar och vilka detaljer som gör dig lycklig så förhöjer alltid rätt musik stunderna. Därför har vi satt ihop Spotifyllistan Christmas Favourites by Cervera, för att passa just din resa och för att dina stopp fram till Julafton ska bli så fröjdefull som möjligt.

 

Klicka på bilden nedan för att komma vidare och kunna läsa senaste numret av vår tidning Till Bords! 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies