/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Månadens brunch

Månadens brunch
Månadens brunch
Äntligen är sommaren här, och hur kan det firas bättre än med en bubblig brunch? Bjud hem vännerna, bjud på sprudlande drycker och sötsaker i alla dess former. Svårare än så behöver det inte vara! 
Att ses över en  smakrik och mysig brunch är något vi tycker att man ska försöka planera in i kalendern oftare - speciellt nu när man kan vara utomhus. Jasmina Bylund (läs blogg här) och Anna Kubel (läs blogg här) delar med sig av sina bästa tips för en härlig sommarbrunch.  
 

4 somriga tips 

❥ Servera gärna i glas! Allt från glass till sallad går hur bra som helst och blir såå fint! 
❥ Mixa och matcha olika typer av glas, blir så fint med olika former och storlekar på glasen till det dukade bordet!
❥ Frys in egna isbitar med sommarblommor i, piggar upp vilken drink som helst och ett vanligt glas vatten blir till och med festligt!
Enkel blåbärsglass
300 gram frysta eller färska blåbär
3 dl vispgrädde
3 st ägg
1 tsk vaniljsocker
5 msk florsocker
1.Vispa ägg, vaniljsocker och florsockret. 
2. Tillsätt blåbären och vispa lite så att blåbären mosas lite grann och smeten blir blå.
3. Vispa grädden. Rör ner försiktigt ner i blåbärssmeten
4. Häll smeten i en form och frysen. Rör om efter ca 2 timmar och frys sedan i 2 timmar till. 
Bubblig brunch