/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Duka för ljusare tider

Duka för ljusare tider
Duka för ljusare tider
Ett nytt år ger oftast en känsla av att börja om, kanske testa något nytt eller gå en helt ny väg. Har du tänkt på att livet är fullt av festliga dekorationer och att man borde fira mer i livet? Att man med en gnutta kreativitet kan förvandla allt från barnens trolldeg eller en bit mossa till fantastiska bordsstilleben. Nu lanserar vi CLAY från Table Top Stories, en helt ny servis i stengods som vi tycker passar extra bra ihop med naturen som dekoration. Och för att kroppen ska få starta om såhär i januari lägger vi såklart naturen även på tallrikarna. Här tipsar vi om hur du får till en vacker och jordnära vårdukning som garanterat impar på gästerna – för vem vill inte slå sig ner vid ett bord prunkande av natur?

Lek med lera

Egentillverkade bordsdekorationer ger ett personli­gare uttryck till din dukning. Att använda helt vanlig obränd lera är ett enkelt och snyggt knep. Forma leran som du vill ha den och stick in några vackra snittblommor eller grenar du hittat på vägen hem från jobbet, och plötsligt har du en vacker bordsvas. Låt det vackra vara enkelt!

Ta in naturen

Det är lätt hänt att man glömmer använda sig av naturen när den kreativa sidan i en börjar vakna till liv. Enkla saker från skog och mark kan faktiskt bli de vackraste av bordsdekorationer. Varför inte låta besticken vila på en gren eller en bit bark. Det är både enkelt och billigt men samtidigt vackert!

Ladda kropp & knopp

Behöver alla måltider verkligen vara lagade? Bjud in till en näringsrik buffé av helt naturlig kost, med frukter, grönsaker, frön och nötter. Mixa smakrika smoothies som dryck och ni alla kommer lämna bordet med helt ny energi, fulladdade med vitaminer.