Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Grillar för foodies

Av | 04 april 2018

Ingen form av matlagning är väl förknippad med den svenska sommaren så som grillning är? Härliga grillspett, perfekta köttbitar eller mör fisk – listan kan göras lång på vad och hur man vill grilla.

Vi har tagit in några utvalda grillar till vårt sortiment som alla har en sak gemensamt: de ger det där lilla extra till grillupplevelsen. Oavsett om du är på jakt efter en japansk lerugn, en BBQ smoker eller en klassisk gasolgrill kommer du att hitta den här. Grillar för foodies helt enkelt.

Kamadogrill – Big Green Egg

I över 3000 år har de asiatiska lerugnarna Kamado använts, och det är något helt annat än de traditionella kolgrillarna vi i Sverige är vana vid. En välkänd stjärna på Kamadohimlen är Big Green Egg, som sedan 1974 har stått för kvalitet och tradition. Grillen kan kompletteras med en mängd smarta tillbehör som låter dig använda den som ugn, grilla pizza eller baka surdegsbröd.

BBQ Smoker Pelletsgrill – Traeger Grill Pro

Från babybackribs till pizza, rökt laxfilé, pulled pork och till och med paj - du kan laga allt på din Traeger. I en Traeger grillar du på pellets som består av 100 % rent trä. Via grillens kontrollpanel har du full temperaturkontroll och kan tillaga dina råvaror precis som du vill ha dem – gärna på låg värme under lång tid!

I grillen så roteras pelletsen i en speciell grillkammare, varifrån värmen sprids med den sinnrika fläktanordningen. På så sätt hamnar dina råvaror aldrig över direkt hetta så du behöver inte oroa dig för att du ska bränna maten.

 

Gasolgrill – Broil King

Det kanadensiska familjeföretaget har ett enda mål med sina grillar: att deras kunder ska vara lika stolta över att äga en Broil King som de är över att tillverka dem. Grillarna är designade med det välkända Broil King-grillsystemet i hjärtat av varje grill som låter dig laga nästan vad som helst på det sätt du vill. Gör grillspett och pizza, grilla biffar och kycklingfiléer som får perfekta grillränder med direkt grillmetod. Helgrilla kycklingar och stora stekar, grilla fisk eller baka genom att använda grillen som en ugn med indirekt grillmetod. Eller tillaga kalkonen långsamt på rotisseriet.

Kamadogrill – Kamado SUMO

Dessa kamadogrillar, framtagna av stjärnkocken Johan Jureskog, kan du med gott samvete använda året runt – de är speciellt utformade för att klara det tuffa skandinaviska klimatet. Den keramiska grillen låter dig grilla, röka, baka och bryna med lika bra resultat varje gång.

För att du ska kunna nyttja din Kamado SUMOs fulla potential kommer det med ett välfyllt tillbehörspaket: överdrag, extra grillgaller, pizza/baksten, grillgallertång, grillhandske och askspade.

Gasolgrill - Napoleon

När Napoleon startade som ett stålkonstruktionsföretag 1976 var det få som kunde föreställa sig den makalösa framtiden för Wolf Steel Ltd. som kom att bli Napoleon. De erbjuder ett flertal högkvalitativa gasolgrillar med flera olika smarta funktioner. I LE3-serien hittar du den infraröda ”sizzle-zonen” som garanterar ett perfekt karamelliserat kött, till Prestige PRO kan du koppla på ett rotisserie och LEX-serien kallas ofta för ”allt i ett-grillen”.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies