Villkor

Låt morgonen få tid

Av | 04 januari 2021

Nytt år, nya vanor. Men fortfarande mycket tid hemma och minskat umgänge. Det senaste året har varit utmanande för oss alla, men nu går vi mot ljusare tider. Förhoppningsvis både bildligt och bokstavligt talat. Oavsett hur kommande år ser ut så finns det en sak som garanterat kommer vara en ljusglimt - att ta hand om dig själv. Börjar vi dagen extra snällt mot oss själva och våra nära så ger det avtryck på hela dagen.

Varför inte lägga 10 minuter kvällen innan på att förbereda morgondagens frukost, eller gå upp fem minuter tidigare och göra gokaffe på en tisdag? Även om det så bara är du som tar dig tid att läsa hela tidningen eller som tänder ett ljus i hemmakontoret och avnjuter din favoritmacka när du läser mailen så kommer det ge vardagen extra lyx!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies