Villkor

Redskapen du inte klarar dig utan

Av | 25 januari 2016

KYOCERA
MANDOLIN STÄLLBAR

Skiva och strimla dina grönsaker tunt och snabbt. Prisbelönad mandolin som blivit bĂ€st i test i bĂ„de Icakuriren, Allt om mat och Aftonbladet. Enkel att anvĂ€nda – stĂ€ll bara in önskad tjocklek frĂ„n 0,5 mm till 3 mm. Skiva potatisen tunt till potatisgratĂ€ngen eller varför inte testa att göra dina egna rotfruktschips av dina favorit grönsaker. Det keramiska bladet hĂ„ller skĂ€rpan lĂ€nge och mandolinen gĂ„r att diska i maskin. 

UNPLUGGED
OMEGAVISPEN

En visp som blandar perfekt och minimerar risken för vidbrĂ€nning! Omegavispen kan anvĂ€ndas i alla typer av skĂ„lar, kastruller, grytor och stekpannor. Tack vare visphuvudets unika omegaform fjĂ€drar vispen mot botten av skĂ„lar och kastruller – blandar perfekt och förhindrar vidbrĂ€nning av redningar och stuvningar. LĂ€tt att göra ren, tĂ„l maskindisk och upp till 220°C. Vispen Ă€r helt svensktillverkad och formsprutas i Hillerstorp och förpackningen trycks i Linköping.

MINGLE
DIGITAL KÖKSTERMOMETER

Allroundtermometer som inom nĂ„gra sekunder visar aktuell temperatur. OumbĂ€rlig nĂ€r du mĂ„ste ha jĂ€rnkoll pĂ„ temperaturen för att fĂ„ perfekt resultat. MĂ€ter exakt temperatur frĂ„n –45 till +200°C pĂ„ bara nĂ„gra sekunder med ±1°C noggrannhet. Perfekt till t.ex. vinet, steken, degvĂ€tskan och vĂ€llingen. TĂ„l ej att vara i ugnen permanent.

ANDERS PETTER
STENFORS BIFFBULTARE

 Med biffbultaren kan du möra och banka ditt kött till önskad tjocklek innan tilllagning. UtmĂ€rkt till tex schnitzel och lövbiff. Biffbultaren gör det enkelt för dig att banka ut kött som Ă€r lite segare. Börja med att banka köttet försiktigt, anvĂ€nd den naggade sidan. NĂ€r köttet blivit mjukare och slĂ€ppt efter kan du fortsĂ€tta att banka över köttet till önskad tjocklek.

ALLIGATOR
LÖKSKÄRARE MED UPPSAMLARE

 Sluta grĂ„ta över hackad lök! Alligator lökhackare förenklar din vardag. SkĂ€r stĂ€nger eller tĂ€rningar i mĂ„tten 6x6 mm snabbt och smidigt. Perfekt för att skĂ€ra lök, frukt och grönsaker t.ex. till sallad och hemmagjord pyttipanna. Det svensk uppfinning med en unik konstruktion i tvĂ„ delar. Genom att knivbladen aldrig gĂ„r in i bottenplattan blir knivarna inte slöa och du kan anvĂ€nda din alligator i mĂ„nga Ă„r.

Köp gÀrna till ett extra skÀrblad/rutnÀt som skÀr 12x12 mm, perfekt till potatis och grönsaker!

GEFU
SPIRELLI SPAGETTISLICER FÖR GRÖNSAKER

 Denna smarta lilla grönsaksvĂ€ssare river lĂ„nga grönsaker som till exempel morot, zucchini, aubergine eller gurka till grönsaksremsor eller strimlor likt en juliennerivare, perfekta att ha som ett substitut eller komplement, till vanlig pasta eller nudlar.

SpiralenskĂ€raren har tvĂ„ olika tjocklekar - en smalare variant pĂ„ 2x3 mm för mer spagettiliknande grönsaker och en pĂ„ 3,5x5 mm för bredare strimlor. Tillverkad av högkvalitetsplast och rostfritt japanskt knivstĂ„l och kan rengöras i diskmaskinen.

MICROPLANE
PREMIUM CLASSIC RIVJÄRN ENKELT

Riv citrus, parmesan, muskot och lök som ett proffs! Detta rivjĂ€rn bestĂ„r av en massa smĂ„ rakbladsvassa kanter som Ă€r etsade i stĂ€llet för stansade som pĂ„ traditionella rivjĂ€rn. RivjĂ€rnet Ă€r enkelt att anvĂ€nda, ligger bekvĂ€mt i handen och kan rengöras i diskmaskin.

SCANDINAVIAN HOME
KRYDDSAX

SmaksÀtt maten med fÀrska örter pÄ toppen! Klipp fÀrska kryddor och örter snabbt och effektivt rakt ner i grytan eller direkt pÄ tallriken. Saxens fem saxskÀr finfördelar örterna pÄ ett snabbt sÀtt. GrÀslök, basilika, oregano, persilja och dill - allt gÄr bra att klippa med denna sax.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies