Villkor

Redskapen du inte klarar dig utan

Av | 25 januari 2016

KYOCERA
MANDOLIN STÄLLBAR

Skiva och strimla dina grönsaker tunt och snabbt. Prisbelönad mandolin som blivit bäst i test i både Icakuriren, Allt om mat och Aftonbladet. Enkel att använda – ställ bara in önskad tjocklek från 0,5 mm till 3 mm. Skiva potatisen tunt till potatisgratängen eller varför inte testa att göra dina egna rotfruktschips av dina favorit grönsaker. Det keramiska bladet håller skärpan länge och mandolinen går att diska i maskin. 

UNPLUGGED
OMEGAVISPEN

En visp som blandar perfekt och minimerar risken för vidbränning! Omegavispen kan användas i alla typer av skålar, kastruller, grytor och stekpannor. Tack vare visphuvudets unika omegaform fjädrar vispen mot botten av skålar och kastruller – blandar perfekt och förhindrar vidbränning av redningar och stuvningar. Lätt att göra ren, tål maskindisk och upp till 220°C. Vispen är helt svensktillverkad och formsprutas i Hillerstorp och förpackningen trycks i Linköping.

MINGLE
DIGITAL KÖKSTERMOMETER

Allroundtermometer som inom några sekunder visar aktuell temperatur. Oumbärlig när du måste ha järnkoll på temperaturen för att få perfekt resultat. Mäter exakt temperatur från –45 till +200°C på bara några sekunder med ±1°C noggrannhet. Perfekt till t.ex. vinet, steken, degvätskan och vällingen. Tål ej att vara i ugnen permanent.

ANDERS PETTER
STENFORS BIFFBULTARE

 Med biffbultaren kan du möra och banka ditt kött till önskad tjocklek innan tilllagning. Utmärkt till tex schnitzel och lövbiff. Biffbultaren gör det enkelt för dig att banka ut kött som är lite segare. Börja med att banka köttet försiktigt, använd den naggade sidan. När köttet blivit mjukare och släppt efter kan du fortsätta att banka över köttet till önskad tjocklek.

ALLIGATOR
LÖKSKÄRARE MED UPPSAMLARE

 Sluta gråta över hackad lök! Alligator lökhackare förenklar din vardag. Skär stänger eller tärningar i måtten 6x6 mm snabbt och smidigt. Perfekt för att skära lök, frukt och grönsaker t.ex. till sallad och hemmagjord pyttipanna. Det svensk uppfinning med en unik konstruktion i två delar. Genom att knivbladen aldrig går in i bottenplattan blir knivarna inte slöa och du kan använda din alligator i många år.

Köp gärna till ett extra skärblad/rutnät som skär 12x12 mm, perfekt till potatis och grönsaker!

GEFU
SPIRELLI SPAGETTISLICER FÖR GRÖNSAKER

 Denna smarta lilla grönsaksvässare river långa grönsaker som till exempel morot, zucchini, aubergine eller gurka till grönsaksremsor eller strimlor likt en juliennerivare, perfekta att ha som ett substitut eller komplement, till vanlig pasta eller nudlar.

Spiralenskäraren har två olika tjocklekar - en smalare variant på 2x3 mm för mer spagettiliknande grönsaker och en på 3,5x5 mm för bredare strimlor. Tillverkad av högkvalitetsplast och rostfritt japanskt knivstål och kan rengöras i diskmaskinen.

MICROPLANE
PREMIUM CLASSIC RIVJÄRN ENKELT

Riv citrus, parmesan, muskot och lök som ett proffs! Detta rivjärn består av en massa små rakbladsvassa kanter som är etsade i stället för stansade som på traditionella rivjärn. Rivjärnet är enkelt att använda, ligger bekvämt i handen och kan rengöras i diskmaskin.

SCANDINAVIAN HOME
KRYDDSAX

Smaksätt maten med färska örter på toppen! Klipp färska kryddor och örter snabbt och effektivt rakt ner i grytan eller direkt på tallriken. Saxens fem saxskär finfördelar örterna på ett snabbt sätt. Gräslök, basilika, oregano, persilja och dill - allt går bra att klippa med denna sax.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies