Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Säsongens nyheter

Av | 15 mars 2018

Dansk designglädje från Bloomingville

Bloomingville grundades år 2000 av Betina och Simon Stampe med mottot ”Bring happiness through change”. I deras inredningskollektioner möter vi trendmedvetna produkter i naturliga material som formgivits med fingertoppskänsla – ett lyft till hemmet!

Naturlig vår hos By On

Den här säsongen fyller By On på med medvetna nyheter i skinn, glas, järn och keramik. Både i material och form närmar vi oss naturen och bjuder in den i hemmen. Fåglar, blad, kransar och fantasifulla korallformer blir självklara stämningshöjare i rummet.

Elsa Beskows jubileumskollektion

I år är det 100 år sedan Elsa Beskows älskade saga om Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin gavs ut! I samband med jubileet lanseras en kollektion med inspiration från berättelserna Solägget och Blomsterfesten i täppan.

Elsa Beskows sagor och illustrationer är älskade av barn och vuxna i alla åldrar och del av det svenska kulturarvet. I jubileumskollektionen hittar vi Tanternas och Farbror Blås siluetter i servetthållare, underlägg och tändsticksfodral, men också vårigt extroverta illustrationer på burkar, tabletter och underlägg.

Nytt varumärke hos oss – Normann Copenhagen

Nu välkomnar vi Normann Copenhagen till vårt sortiment! Det danska designföretaget har varit älskat sedan starten 1999 och har över åren tilldelats över 80 designpriser för sin stilrena formgivning. Deras ständigt växande kollektion omfattar möbler, belysning, textilier och hemaccessoarer, alla formgivna med samma originalitet och innovationskraft.

 70talsnostalgi och stengods från Aida

Serien Raw, formgiven av Christiane Schaumburg-Müller utstrålar trendigt 70-tal och en rå, naturlig stil. Den stilrena designen i lugna nordiska färger tillåter servisen att bli en favorit för många år framåt. Alla delarna är handgjorda i fabriken färgas in för hand med en speciell teknik som ger stengods den råa men färgade looken och det finns inte två tallrikar som är identiska.

Luftiga vaser från Holmegaard

Med våren i fokus lanserar vi två nya vaser från älskade Holmegaard. Crosses är en återupplivad handblåst klassiker som formgavs redan 1961 av Bodil Kjaer. Vasen kommer i flera storlekar och färger och gör sig bäst när de visas i grupp. Den andra nyheten i sortimentet från Holmegaard är Flora av Louise Campbell. Idag är hon en av Danmarks mest hyllade formgivare och vaserna har redan tagit en plats i den danska formgivningshistorien.

Ikoniska räfflor i nytt format

Nu utökas den populära Hammershöi-serien från Kähler med blomkrukor! Utformade med seriens ikoniska räfflor återberättas Kählers historia genom den skulpturala designen. Varje kruka tillverkas för hand i keramikverkstaden i Danmark, som varje produkt har gjort sedan 1839.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies