Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Till Bords - Sveriges bästa gäster

Av | 23 maj 2016

TID ATT FIRA!

Ljumma sommarkvällar kan få vem som helst på festhumör. Just nu fylls våra almanackor av bland annat bröllop, studentmottagningar och dop. Härliga tillfällen att fira med lika härliga presenter. Hos oss kan du alltid vara säker på att hitta den perfekta presenten som vi självklart hjälper dig att slå in. Vi har fyllt kommande sidor med massor av tips och inspiration inför stundande festligheter. För vem vill inte bli festens bästa gäst?

På sida 17 delar våra kunniga butiksexperter med sig av sina bästa tips och vad man ska tänka på när man är på presentjakt och på sida 9 har vi dukat upp till fest med allt vad det innebär. Från perfekta glas och tallrikar till serveringsfat och bestick. Vi bjuder även på några av sommarens godaste recept – snittar, drinkar och smarrig tårta.

Låt festen börja!

 

Klicka på bilden nedan för att komma vidare och kunna läsa senaste numret av vår tidning Till Bords! 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies