Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Upptäck vårens nyheter

Av | 23 januari 2018

Bergs Potter – Köpenhavner & Emilia

De fantastiska krukorna i vårens trendfärger grönt och rosa är redan inredningsbloggarnas favoriter och nu kan äntligen vi erbjuda dem i våra butiker! Krukorna kommer i två olika utföranden och flera olika storlekar.

Redan 1942 började blomsterhandlaren Victor Berg importera kvalitetskrukor och den anrika Copenhagen Pot från Toscana till sina butiker i Köpenhamn. Företaget har sedan dess gått i arv och nu är det Victor Berg d.y. som driver verksamheten tillsammans med två vänner.

Bordallo Pinheiro – Rua Nova Aqua

Den portugisiska lergodsservisen Rua Nova lanserades hos oss under hösten 2017 och blev direkt en favorit hos våra kunder. Nu adderas tre nya kulörer, där den ljusa celadongröna nyansen Aqua lyser trendriktigt på vårhimlen.

Porslinet kommer från Bordallo Pinheiros keramikverkstad i Caldas där det karaktäristiska porslinet har skapats sedan 1884. 

Rörstrand – Swedish Grace Midnatt

Swedish Grace är Sveriges absolut populäraste servis och nu utökas serien med en mörkblå nyans inspirerad av natthimlen – Midnatt. Den mörkblå nyansen följer de dovare inredningstrenderna vi ser, men är samtidigt tidlös i sitt eleganta utryck.

Midnatt ersätter den tidigare koboltblåa serien Hav och är framtagen för att bättre harmonisera med de övriga färgerna Is, Sten, Äng, Ros och Snö. 

House Doctor – Växthus

Nu är vi redo att bjuda in våren och grönskan i hemmen. Med växthuskrukan Bell från House Doctor kan du rama in dina växter och ge dem extra värme och fukt. Det lätta, transparenta glaset ger rummet en skön och fjäderlätt stämning av vår.

Krukan kommer i två olika storlekar och bildar tillsammans ett vackert stilleben. 

Filippa K – Kobolt

Sedan Rörstrand och Filippa K inledde sitt samarbete 2003 har ett nytt mönster släpps varje år. 2018 så tar samarbetet ytterligare ett kliv framåt genom att lansera ett mönster i klassiskt koboltblått, tydligt inspirerat från modevärlden men även från Rörstrands historia.

Muggen kommer i tvåpack och matchas med fördel med tidigare års mönster. 

Paradisverkstaden - Floral Fantasie

Vi fortsätter att utöka sortimentet från öländska Paradisverkstaden, och helt nytt för våren är den handmålade serien Floral Fantasie som lyfter vårens trendfärger och adderar mönster till mixen av de övriga enfärgade produkterna från Paradisverkstaden.

Varje fat skapas för hand i den familjeägda verkstaden strax utanför Färjestaden. 

 

Orrefors – Hallon Vas

Den klassiska värmeljuslyktan Hallon från Orrefors har fått tre syskon i form av tre matchande vaser. Med vårens blomster i åtanke har de skapats för att framhäva tulpaner och vårbuketter. 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies