Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Champion Sous vide-paket

Champion Sous vide-paket

Champion Sous vide-paket för 1799:-

Ett komplett paket så att du kan laga fantastisk mat hemma med samma resultat som på stjärnkrogen. Det bästa av allt - det är otroligt enkelt!

I paketet ingår:
- Champion Sous vide Cirkulator
- Champion Vakuumförpackare med 5 st vakuumpåsar 20x30 cm, 1 st rullplast 20x200 cm, 1 st vakuumslang

Just nu kan du köpa båda produkterna till ett paketpris för 1799:- (ord. pris 1998:-). Lägg båda produkterna i varukorgen, rabatten dras sedan av i kassan.

Sous vide betyder "under vakuum" och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött, fisk, kyckling eller vad du nu önskar tillaga och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta, startar timern och sen sköter resten sig självt.

En vakuumförpackare är dessutom det idealiska hjälpmedlet när du snabbt vill marinera kött eller andra livsmedel. Vakuumförpackningen öppnar upp porerna i maten så att du kan få den där goda, marinerade smaken på ca 20 minuter istället för över natten. Vakuumförpackningen förlänger också hållbarheten på dina livsmedel med upp till 7 gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. 

Produkter

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies