Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Varsågod!

Varmt välkommen till vårat klubbmail!

Som medlem i Cervera Club har man möjlighet att få våra klubbmail, fullmatade med tips, inspiration & klubberbjudanden direkt hem i mailboxen.

Just nu är vi väldigt glada över att du i likhet med 500 000 andra klubbmedlemmar valt att ta del våra nyhetsbrev & vi skulle därför vilja ge dig 20% i rabatt på valfri vara* i present.

För att nyttja rabatten så uppge koden som du fått i sms:et till personalen i butik eller i kassan online. Erbjudandet gäller i alla våra butiker från och med mottagandet av sms:et och två veckor framåt.

Välkommen som nybliven klubbmailsprenumerant & hoppas att du kommer att gilla våra mail!

*Gäller ordinarie pris (ej Vitamix, möbler, grillar, dammsugare eller presentkort) för klubbmedlemmar vid ett köptillfälle. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies