Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Jakten på miljonen!

Jakten på miljonen!
Av | 16 december 2016

Vår kundklubb växer så det knakar! I januari hade du chans att bli vår miljonte medlem och vinna 10 000 kr att handla för tillsammans med en personal shopper!*. Nu är vinnaren utsedd. Stort grattis till Emelie i Löddeköpinge som blev vår miljonte medlem!

Redan medlem?

Varje dag i januari kommer en befintlig medlem vinna tillbaka värdet av sitt köp i form av ett presentkort. Alla medlemmar som handlar är automatiskt med, se bara till att du har tackat ja till att ta emot mail från oss. Sen är det bara att shoppa loss!**

*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. För att vinna ska man handla under januari månad, registrera sitt köp på sitt medlemskap, tacka ja till e-post.

** Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. För att vinna ska man handla under januari månad, bli medlem och tacka ja till e-post. 10 kunder varje dag får ett tävlingsmail med 3 frågor samt utslagsfråga – den som presterar bäst vinner tillbaka värdet av sitt köp i form av att presentkort. Vinnarna kontaktas via epost. 

PRODUKTER

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies