Ingredienser
4 dl frysta björnbär
10 enbär
2 dl socker
Juicen från 2 citron
1 liten kvist rosmarin
Is
Mineralvatten
Ett litet äpple och några björnbär till dekoration
Placera fyra lowball-glas i frysen så det forstas
Lägg björnbär, enbär och socker i en kastrull tillsammans med en skvätt vatten.
Värm tills det sjuder och mosa bären med en visp.
Sjud i 15 minuter och ta sedan av värmen, låt svalna.
Placera i en blender och mixa på hög hastighet tills det är jämt mixat. Sila genom en sil.
Sköljur blendern och addera citronjuice och rosmarin och mixa i 20 sekunder. Sila och ställ åt sidan.
Krossa is i blendern. Pulsera ett par gånger så att det håller sig "chunky".
Ta ut de frostade glasen ur frysen och fyll till hälften med krossad is.
Fördela citronjuicen i glasen, häll på citronjuicen och en skvätt mineralvatten.
Toppa med krossad is. Avsluta med att toppa med en knapp dl björnbärsreduktion.
Garnera med en äppelskiva och lite björnbär, servera.
Lämna recension
Emmas Italian Bramble (alkoholfri)
4 dl frysta björnbär
10 enbär
2 dl socker
Juicen från 2 citron
1 liten kvist rosmarin
Is
Mineralvatten
Ett litet äpple och några björnbär till dekoration