Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Påsktävling!

Vi vill uppmuntra dig till att duka riktigt fint i påsk. Lägg upp din finaste påskdukning och få chans att vinn fina priser till det dukade bordet.

Så här tävlar du: Fota din finaste påskdukning. Lägg upp bilden på Instagram, följ @cerveraab och tagga bilden med #paskdukningcervera

Du kan delta med ett bidrag. För att kunna delta i tävlingen måste du ha ett öppet Instagramkonto så att din bild syns. Tävlingen pågår t.o.m den 6/4 2016.

Den bästa bilden vinner 6 st champagneskålar och en karaff, Secrets, från Table Top Stories (värde 1443:-)! 
2:a pris vinner 6 st vinglas (45 cl) och en karaff, Secrets, från Table Top Stories (värde 1443:-)
3:e pris vinner 6 stycken mattallrikar och 6 st assietter, Harmony och en karaff, Secrets från Table Top Stories (värde 1317:-)

Regler: Genom att ladda upp din bild och tagga den med #paskdukningcervera godkänner du ditt deltagande i tävlingen, dessa tävlingsvillkor samt Instagrams användarvillkor. Genom detta intygas också att du själv har tagit bilden.

Lycka till och glad påsk!
#cervera #cerveraab #tävling #tavling #paskdukningcervera #finapriser

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies