Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Urb-it

Varor inom en timme med Urb-it i Stockholm
– shopping på dina villkor med miljövänlig och personlig överlämning

Vill du få ditt köp vart och när det passar dig?
Vill du överraska din vän på ett helt nytt sätt?
Är du ute i sista minuten och behöver något med detsamma?

På Cervera är vi väldigt måna om att göra det enklare för dig att få dina varor och att säkerställa en hög kvalitet på allt vi gör. Nu tar vi detta ett steg längre genom att introducera vår miljövänliga och personliga ”Concierge-tjänst” – ett samarbete med Urb-it. Produkterna i våra butiker, på vår hemsida och i Urb-its app kan överlämnas till dig en exakt tid och plats som passar dig, på ett miljövänligt sätt – till och med inom 1 timme.

Om du handlar via Urb-its app så kan också välja att ge någon av dessa produkter som en gåva och skicka den som en överraskning till någon, eller välja att mottagaren ska bestämma en tid och plats. Självklart kan din gåva slås in och du kan lägga till ett digitalt personligt meddelande, som mottagaren får som sms eller i Urb-its app.

Priset för en leverans med Urb-it är 129 kr, men just nu bjuder vi på denna kostnad. Du kan urb:a alla produkter som har Urb-it ikonen högst upp på produktkortet. Tjänsten är tillgänglig under våra butikers öppettider i Stockholms innerstad samt vissa närförorter. Se exakt vart på kartan här. 

Hur gör man? 
Du kan som sagt använda denna tjänst antingen genom Urb-its app där du hittar våra produkter, eller säga till när du är i butik (för att använda Urb-its Shop & Drop tjänst). För att använda denna tjänst genom vår hemsida behöver du välja en eller flera produkter som har ikonen ovan (max ca 8 kg). Du behöver sedan checka ut med den gröna knappen i checkout ”Köp nu”. När du klickar på den gröna knappen kommer du att gå igenom följande steg:

 • Skriva in dina kontaktuppgifter
 • Välja om varan (varorna) är en gåva eller ej
 • Välja tid och plats för att ta emot eller ge varorna (eller om gåvomottagaren får bestämma)
 • Betala säkert med kreditkort
 • Du får sedan en bekräftelse tillsammans med en kod, via sms och mail (eller i Urb-it appen om du har den)

En timme före tiden för överlämningen kommer följande att ske;

 • Du får ett sms om vilken Urber som har accepterat uppdraget
 • Urbern beger sig till butiken och hämtar upp ditt köp och säkerställer att allt är i sin ordning (att allt finns med och att varorna är inslagna, om du bett om det)
 • Urbern beger sig sedan till fots eller med cykel eller kollektivtrafik till platsen för överlämningen, vare sig om det är ditt hem, favoritcafé eller i en park
 • Du kommer att kunna följa och kommunicera med din Urber i realtid, om du vill, exempelvis om du behöver ändra platsen för överlämningen
 • När Urbern är framme så visar du koden du fått i bekräftelsesms:et (eller i Urb-it appen) så får du ditt köp överlämnat lika varsamt som om det vore av från våra butiksbiträden
 • Du får sedan ett bekräftelsesms (eller notifikation i appen) med möjligheten att ge feedback på Urb-its tjänst

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies