Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Bloomingville

Bloomingvilles designfilosofi kan uttryckas i endast fyra ord – skapa glädje genom förändring. Vi älskar naturlig enkelhet, och vi är djupt inspirerade av vardagens designers. Hur de, med stor passion, håller sina hem i ständig förändring och skapar en känsla av lycka och välbefinnande.

“Vi designar inte för att dominera hem, rum eller människor – utan för att vara ett stöd för dem. Vår ideologi är att låta var och en vara kreativ med våra produkter och använda dem helt efter eget gottfinnande.”

Varje säsong introducerar vi nya produkter och stilar för att ge våra kunder ny inspiration. Och vi arbetar hårt för att ge våra användare så många möjligheter som det bara går. Även om det betyder hundratals – ja, ibland tusentals – nya artiklar, kompromissar vi aldrig när det gäller vår passion som designers. Varje design diskuteras, utvärderas och förbättras av vårt designteam, och blir bara en del av kollektionen om den verkligen gör oss glada.

Designchef Bettina Jonsson och hennes designteam är alltid på jakt efter saker som vid första ögonkastet tycks ofullkomliga. Det är precis det som utmärker Bloomingvilles design – den mjuka och fint avrundade finishen och den ljusa, inbjudande nordiska looken som skapar en avspänd känsla.

Vi strävar efter att vara det varumärke inom design som har störst förmåga att skapa positiva förändringar. Som regel ska bara ett par Bloomingville-produkter kunna förändra hela rummets utstrålning och tillföra överraskande, uppfriskande och stilrena förändringar. Och lite mer glädje.

Bloomingville Bloomingville
  • Pris

    kr
    kr
Totalt 18 produkter

Produkter

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies