Villkor

Steamery

Steamery tar fram steamers, noppbortagare, klädborstar och torkbollar av högsta kvalitet, i en stilren design. Med Steamerys produkter kan du ta hand om dina kläder på bästa sätt. I sortimentet hittar du bland annat den populära steamern Steamery Cirrus no 1.

Steamery steamer – många fördelar

Med en ångsteamer, även kallad ångstrykare, går det snabbt och enkelt att få skrynkliga kläder släta. En ångsteamer kan även göra plagget fräschare. Du kan därför välja att ånga dina kläder i stället för att tvätta dem, om du bara vill ge kläderna en snabb uppfräschning. En ångsteamer kan du även använda på känsliga material. Ångsteamern sliter generellt sett inte lika mycket på kläderna som ett strykjärn gör. Med en ångsteamer slipper du dessutom ställa upp en strykbräda, vilket blir både platsbesparande och tidsbesparande.

Fungerar på ett annat sätt än ett strykjärn

En ångsteamer fungerar på ett annat sätt än ett strykjärn. Ett strykjärn pressar textilfibrerna till att bli släta, en ångsteamer får i stället fibrerna att svälla. De återfår därefter sin naturliga form. Att steama kan jämföras med att vädra kläder eftersom också lukter och bakterier minskar.

Handhållen steamer eller stående steamer?

Varumärket erbjuder både handhållna och stående steamers.

Handhållen steamer

En handhållen ångsteamer är lätt att stoppa ner i lådan när den inte används. Du kan även utan problem ta med den på resor. En handhållen steamer fungerar på de flesta tyger, men ska du bli av med veck på ett kraftigare tyg kan det vara svårt att få samma resultat som med en stående steamer. Ska du ånga textilier i hemmet, som exempelvis kuddar eller gardiner, är en handsteamer ofta mycket smidigare att använda än en stående steamer.

Stående steamer

En stående steamer passar dig som vill kunna steama mycket åt gången och som har plats för att ha steamern ståendes på golvet. Steamern erbjuder två lägen där du kan anpassa hur mycket ånga du vill ånga med, vilket gör att du kan ånga både tunnare och tjockare material. Med en stående ångsteamer kan du steama i uppemot en timme, i jämförelse med den handhållna som räcker till ungefär fyra plagg.

Steamery Cirrus

Varumärket erbjuder handhållna steamers i olika modeller.

Handhållna steamers:

  • Steamery Cirrus No. 1
  • Steamery Cirrus No. 2
  • Steamery Cirrus No. 3

Steamery noppborttagare

Noppriga kläder ser lätt trista ut. Med en noppborttagare blir kläderna snabbt som nya. Du kan använda noppbortagaren på alla olika typer av tyger, även de mer ömtåliga så som kashmir och merinoull.

Steamery klädborste

Med en klädborste kan du enkelt borsta bort damm och smuts från dina kläder. En klädborste är ett hållbart alternativ till klädrullen. Varumärket erbjuder olika modeller av klädborstar som är veganska.

Steamery torkbollar

Torkbollar placerar du i torktumlaren när du ska torktumla din tvätt. Torkbollarna gör att tumlartiden blir 10–30 procent lägre än om du inte använder bollarna. Tvätten blir fri från statisk elektricitet. Torkbollarna kan du använda 3–5 år.

Om företaget

Det Stockholmsbaserade varumärket grundades 2014 och tar fram produkter som gör att du kan vårda dina kläder på ett enkelt sätt. Företaget hoppas att de med sina produkter ska kunna få personer att vårda sina kläder för att de ska hålla längre, i stället för att hela tiden köpa nya kläder. Det som för några generationer sedan var en självklarhet vill företaget återuppta, att ta hand om kläder ska inte vara en svår konst ingen känner till.

Steamery | Snygga steamers och noppborttagare hos Steamery | Snygga steamers och noppborttagare hos

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies