Villkor

Emma von Brömssen

Efter sin examen från Högskolan för design och konsthantverk i Göteborg 2008, startade hon märket Emma von Brömssen. Hennes mönster Stäpphöna som hon tog fram under studietiden fick stort gehör och inga mindre än Svenskt Tenn kom att producera det. I dag är Emma von Brömssen ett väletablerat namn och har gjort många framgångsrika samarbeten med bl.a. Götefors porslin, Boråstapeter, Eco Wallpaper och Sandatex bara för att nämna några.
“Bländande skicklighet kombinerad med en stark känsla för all den inspiration som naturen ger är grunden till den mönsterskatt som Årets stjärnskott skapat. Hon är en konstnär som lyckas överföra sitt unika uttryck till tapeter och textilier”
Så lät juryns motivering när Emma von Brömssen fick Utmärkelsen Elle Decoration Design Award i kategorin Årets Shooting Star 2016.

Emma von Brömssen - Designer & Formgivare Emma von Brömssen - Designer & Formgivare

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies