Villkor

Harri Koskinen

Harri Koskinen, född 1970, är en mångsidig finsk designer med ett brett utbud av olika produkter - möbler, porslin, glas, belysning, klockor, textilier och mycket mer - designade för världskända varumärken så väl som för sitt eget märke Harri Koskinen Works.

Han har studerat vid Lahti Institute of Design och vid University of Art and Design i Helsingfors och 1996 fick han sitt internationella genombrott med Block-lampan, som redan anses vara en skandinavisk designklassiker.

Harri Koskinen har varit en del av MoMAs permanenta kollektion sedan 2000 och har fått flera prestigefyllda priser för sina verk, inklusive Compasso d’Oro Award 2004 för sin Muu-stol, Torsten och Wanja Söderbergpriset 2009 och Wallpaper Design Award för hans Sofabed 2010.

Harri Koskinen Harri Koskinen

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies