Villkor

Maria Nilsdotter

Att stiga in i Maria Nilsdotters värld är som att stig rakt in i en värld full av spännande varelser och oväntade kontraster. Inspirerad av nordisk natur och mystik har Maria skapat sitt alldeles unika universum. Oavsett om det handlar om exklusiva smycken i 18k guld, silversmycken eller välarbetade ringar, spelar material och hantverk en central roll och går som en röd tråd genom hela arbetet.

Maria Nilsdotter tog examen i smyckesdesign på Central Saint Martins i London 2007 och samma år grundade hon sitt varumärke. Under de första åren skapade Maria alla smycken själv, de flesta unika eller producerade i mycket begränsade upplagor.

Utöver smycken har Maria Nilsdotter även producerat inredningsdetaljer i samarbete med Skultuna, i form av den populära serien ”The Claw”.

Maria Nilsdotter - Designer & Formgivare Maria Nilsdotter - Designer & Formgivare

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies