Villkor

Back to work

Av | 13 augusti 2020

Än är hösten inte riktigt här, men vi börjar ändå drömma om nya rutiner och vanor efter sommarens ledighet. Vi har fyllt på med allt du behöver för att underlätta när jobbet drar igång igen - allt ifrån matlådor till kontorslunchen till kaffemaskiner för hemmakontoret. 

Kaffemaskiner

Ingen arbetsdag utan kaffe! Jobbar du hemifrån kan en bra kaffemaskin vara det som gör hela skillnaden för arbetsdagen. Lika viktigt för lite egen paus och energitillskott, som för att kunna ta en kaffe över videolänk med kollegorna. 

Blenders

Passa på att skaffa dig goda vanor i höst! Härliga smoothies kan boostas med massor av näring och energi. Varför inte en tropisk smoothiebowl för att börja dagen? Eller en grön näringsbomb under dagen för att hålla energin på topp? Med en kraftfull blender går det lekande lätt. 

 

Termomuggar

Termomuggen är en förvånansvärt bra produkt ur miljösynpunkt. Den kan ersätta engångsprodukter när du köper take away-kaffe på vägen till jobbet, men den kan också bidra i hemmet. När du har bryggt morgonens kaffe är ett bra tips att hälla upp det direkt i termomuggen istället för att låta kaffemaskinen hålla det varmt. Kaffe hela dagen! 

Matlådor

Spara både tid och pengar i höst genom att ta med matlådor till jobbet! Med hållbara material som rostfritt, glas och återvunnen plast håller de för användning länge framöver. De fungar självklart lika bra att förvara mat i. 

Matförvaring

Ta till vara på matresterna och råvarorna med smart matförvaring. Genom att spara det som blir över i smart förvaring blir det enklare att få översikt kring vad du har. På så sätt kan du minska matsvinnet genom att använda rester i kommande rätter, och förlänga livslängden på dina känsliga råvaror. Och du ... Sluta plasta börja vaxa! 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies