Villkor

#CerveraTablescaping

Av | 03 september 2021

Om du inte är en mästerkock i köket så kan du pusta ut – att lägga allt sitt krut på det dukade bordet och servera enkel mat är en minst lika ekvivalent succé. Fenomenet tablescaping myntades just ur detta och har blivit en världsomspännande rörelse där duknings-entusiaster delar med sig av sina maxade dukningar till den digitala publiken.

Nu bjuder Cervera in till tävlingen #CerveraTablescaping, där vi bjuder in våra kunder att vara kreativa med sina dukningar under september månad och visar upp sina maxade verk på Instagram. Vinnaren, som vågat ta ut svängarna rejält, av tävlingen vinner ett presentkort värt 3000 kr!

Så här tävlar du:

  • Följ Cervera på Instagram
  • Dela din bild på din vackra dukning i ditt eget Instagram-flöde och använd #CerveraTablescaping

Tävlingen pågår till och med sista september och vinnaren presenteras på Cerveras Instagram samt i DM. Läs tävlingsregler på cervera.se/kundservice

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies