Villkor

Dekorera med vildblommor

Av | 08 juni 2022

Att ta vara på det som naturen och moder jord erbjuder oss i sin mest naturliga essens har aldrig någonsin varit viktigare. I sommartider räcker bara en titt över axeln för att upptäcka ett helt smörgåsbord av härligheter som står till allas vårt förfogande. Vildblommor som växer längs vägkanter och intill skogsdungar är en dyrbar lyx som en verkligen bör ta till vara på och uppskatta. Att det dessutom är helt gratis och dessutom inte belastar vår planet något extra är ju fantastiskt i sig!

En av de stora inredningstrenderna just nu anammar att låta naturen med all sin prakt flytta in i hemmet, så att inreda med vilda blommor är därför verkligen en genialisk idé. Några av de mest tillgängliga och mest välpassande vilda blommorna att ta in just nu är exempelvis lupin, kirskål och röllika. Har du tur kan du dessutom springa på prästkrage, kamomill, blåklint och vallmo som spridit sig med jord eller vind från åkerbruk.

På Cervera har vi alla vaser du kan tänka dig för vildblomsbuketter - spana in vår vasguide! Så ge dig ut i det vilda för att botanisera och matcha dina nyplockade blommor med en vas som passar just dem och ditt hem.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies