Villkor

Ett naturligare och grönare nytt år

Av | 07 januari 2020

Med ett naturligare och grönare nytt år vill att du ska plocka fram din inre florist och börja utforska blomsterkonsten. Ge dina snittblommor nytt liv i hållbara eternellarrangemang, skapa små naturliga kretslopp med hjälp av mossa och skogsfynd eller prova att meditera med den japanska traditionen Ikebana. Naturen är en rik inspirationskälla som bara är att sätta igång och utforska. Låt kreativiteten blomstra och försök att leva i nuet. Här har vi samlat några tips på hur du kan dekorera vaser med torkade blommor och skapa vackra stilleben.

Psst.. Du har väl inte missat att du just nu får upp till 40% rabatt på utvalda vaser?

Odla hemma

Du behöver inte ha gröna fingrar för att lyckas odla hemma. Plantera frön av Modig, Varm eller Glad och se förvandlingen till en vacker blomma.

Minnesfrö är även ett nytt sätt att visa omtanke vid glädje, sorg och andra speciella tillfällen. Det är något fint med att ge bort frön som till slut blir något stort. Plantera ditt frö och låt det bli ett minne för många år framöver. Här hittar du 3 olika blommor - alla med en speciell egenskap.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies