Villkor

Foodies Unite - Julia Lindström

Av | 18 augusti 2016

Det händer mycket nytt och spännande på Cervera!

Vi byter logotype och uppdaterar hela vårt butikskoncept. Vi vässar sortimentet ytterligare och introducerar nya inspirerande tjänster som matlagningskurser och personal shoppers. Nya Cervera är en destination för alla som vill höja ambitionerna i köket och njuter av att laga och bjuda på middagar. Så häng med för det är bara början. Välkommen att fira med oss!

Vi är stolta över att vi nu kan erbjuda kostnadsfri personal shopping i alla våra butiker.

Möt Julia Lindström – Personal shopper & butikschef, Cervera
Med en pappa som var inredningsarkitekt och en mamma som var dekoratör kom Julia Lindström tidigt i kontakt med inredning och design. Idag hjälper hon Cerveras kunder med allt mellan himmel och jord. Oavsett om det gäller att komponera den ultimata bröllopslistan, lyckas med middagsbjudningen för chefen eller bara att hitta rätt kniv eller stekpanna står Julia till tjänst. 

Behöver du hjälp med att välja rätt produkter? Nu erbjuder vi kostnadsfri Personal shopping i butik. För mer information och hur du bokar klicka här!

 

Här nedan hittar du några av Julias favoritprodukter!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies