Villkor

Foodies Unite - Systrarna Brydling

Av | 24 augusti 2016

Det händer mycket nytt och spännande på Cervera!

Vi byter logotype och uppdaterar hela vårt butikskoncept. Vi vässar sortimentet ytterligare och introducerar nya inspirerande tjänster som matlagningskurser och personal shoppers. Nya Cervera är en destination för alla som vill höja ambitionerna i köket och njuter av att laga och bjuda på middagar. Så häng med för det är bara början. Välkommen att fira med oss!

Vi är stolta över att lansera matlagningskurser tillsammans med Professional Secrets och Systrarna Brydling. Ekokockarna Ulrika och Carina Brydling började tidigt arbeta med ekologisk mat och matlagning som ger så litet avtryck på miljön som möjligt. Båda har mottagit priser i matlagning och i år öppnar de restaurangen Bro Park i Stockholm och en ny restaurang på Åbergs Museum i Bålsta.

För mer information om matlagningskurserna med Systrarna Brydling och Professional Secrets klicka här

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies