Villkor

Månadens Bjud Mer-person

Av | 21 oktober 2015

Månadens Bjud Mer-person är Jonas Cramby. Jonas är frilansskribent, krogrecensent för Metro och krönikör i Café Magazine och har även matprogrammet ”Smakfullt” på TV3 Play. Han har gett ut fyra mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor och nu senaste Taco Loco. Böckerna har översatts till sex språk.

Ja, jag älskar mexmat så mycket att jag döpte min dotter till Margarita i mellannamn och om jag någonsin får en dotter till så planerar jag att hon ska heta Carnita – efter min favorittacofyllning. Och bara så att vi är tydliga här: vi pratar inte sådan där hemsk halvfabrikatsmex som allsvenska fotbollsspelare älskar, vi pratar inte fredagsmys med hårda tacoskal som splittras och faller ner i knät vid första bettet utan riktigt gott, hemmalagat mexkäk gjort från grunden. 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies