Villkor

Månadens Bjud Mer-person

Av | 21 oktober 2015

MĂ„nadens Bjud Mer-person Ă€r Jonas Cramby. Jonas Ă€r frilansskribent, krogrecensent för Metro och krönikör i CafĂ© Magazine och har Ă€ven matprogrammet ”Smakfullt” pĂ„ TV3 Play. Han har gett ut fyra mycket hyllade kokböcker: Texmex frĂ„n grunden, Texas BBQ, Mackor och nu senaste Taco Loco. Böckerna har översatts till sex sprĂ„k.

Ja, jag Ă€lskar mexmat sĂ„ mycket att jag döpte min dotter till Margarita i mellannamn och om jag nĂ„gonsin fĂ„r en dotter till sĂ„ planerar jag att hon ska heta Carnita – efter min favorittacofyllning. Och bara sĂ„ att vi Ă€r tydliga hĂ€r: vi pratar inte sĂ„dan dĂ€r hemsk halvfabrikatsmex som allsvenska fotbollsspelare Ă€lskar, vi pratar inte fredagsmys med hĂ„rda tacoskal som splittras och faller ner i knĂ€t vid första bettet utan riktigt gott, hemmalagat mexkĂ€k gjort frĂ„n grunden. 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies