Villkor

Tillsammans - premiär för den nya säsongsmuggen från Mumin

Av | 11 mars 2021

Nu är 2021 års sommarservis från Arabias älskade Mumin snart här! I säsongsservisen Tillsammans följer vi mumintrollens semesterliv, där muminfamiljen njuter av ett bohemiskt liv på stranden. Tillsammans grundar sig i Tove Janssons serie ”Muminfamiljen på Rivieran” från 1955.

Säsongsservisen Tillsammans visar hur muminfamiljen firar semester på Rivieran där lyxlivet på hotell inte längre är aktuellt, utan har bytts ut mot ett bohemiskt strandliv. Muminpappan lägger patiens, Muminmamman steker plättar över elden och Snorkfröken är djupt försjunken i sin bok. I berättelsen har Snorkfröken spenderat alla pengar som vunnits på kasino och Muminfamiljen tvingas nu till att sova under en båt på stranden. Muminpappan har blivit vän Marquis Mongaga, en rik filur som drömmer om ett liv som fattig konstnär. Mumintrollen bjuder in markisen att bo tillsammans med dem under båten för att få inspiration till sina framtida verk. Däremot får markisen tillslut nog av den bohemiska livsstilen efter en vecka, då regnar öser ner och det billiga vinet är för surt.

Kollektionen släppts 26/4 men redan nu kan du förhandsboka dina delar för att säkerställa att du får dem. Säsongskollektionen tillverkas i en begränsad upplaga och säljs 26/4-31/8 2021. I sommarservisen ingår en mugg, en tallrik och skedar med det nya motivet.

PRODUKTER

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies