Villkor

Påskpresenter

Av | 14 februari 2021

Påsken är i antågande vilket vanligtvis innebär lunch- och middagsbjudningar med familj och vänner. Men även den här påsken kommer vi att hålla oss i små grupper och mer avskalat. Så nu är det perfekta tillfället att sprida glädje och kärlek bland dom vi träffar - men också dom vi inte träffar. Kanske kan påskharen komma med lite uppmuntran ändå? 

Här hittar du uppskattade, men enkla, presenter som är fina att ge bort nu under påsken. Hos oss kan du enkelt skicka ett inslaget paket med en liten hälsning till någon du tycker om, kanske till morföräldrarna som är begränsade att ta sig ut eller till släktingen som du skulle firat nu under ledigheten?  

Cervera goes påskhare - skicka din påskpresent direkt till mottagaren🐰
För att skicka din påskpresent direkt till mottagaren fyller du helt enkelt i hens adress i kassan, och väljer paketinslagning för att få det vackert inslaget och skicka med en personlig hälsning. Smidigt va! 

 

PRODUKTER

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies