Villkor

ReNew – återvunna saxar från Fiskars

Av | 01 februari 2022

Finska kvalitetsvarumärket Fiskars har alltid gått i bräschen vad gäller innovation och att bana väg för en mer hållbar framtid. Nu har den ikoniska universalsaxen fått sig en uppdatering! Fiskars ReNew saxar är tillverkade av återvunna material och är 100% återvinningsbara – samtidigt som de erbjuder högsta prestanda och en enastående kvalitet.

Fiskars ReNew tillverkas av 80% återvunna och 13% förnybara material. De långa, tåliga bladen i återvunnet rostfritt stål har en precisionsslipad egg som skär genom vanliga material i flera lager och håller sig vass längre. Det ergonomiska handtaget i återvunnen plast och förnybar cellulosa ger dessutom både hög komfort och optimalt grepp. Saxen tillverkas i Finland med hållbara metoder och förpackningen är även den tillverkad av 100 % återvunnet och återvinningsbart papper.

Nu växer ReNew-serien och den återvunna och återvinningsbara saxen finns i flera utföranden på Cervera – upptäck dem här!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies