Villkor

20% rabatt på valfri vara till ordinarie pris*

Du blev medlem i vår kundklubb för ett tag sen och vi hoppas att du trivs! Vi på Cervera älskar presenter i alla dess former och skulle vilja ge dig en liten present. Nästa gång du handlar hos oss får du därför 20% rabatt på valfri vara till ordinarie pris*.

Passa på att fynda nya designklassikern, trendfavoriten eller kökshjälten. Perfekt som present till dig själv eller någon annan!

Varmt Välkommen till oss i butik eller online!

*Erbjudandet är registrerat på ditt medlemskap och gäller en gång. Endast ordinarie priser i 2 veckor framåt från och med idag. Gäller ej något av följande kategorier/varumärken: Vintage, Craft, grillar, rökar, pizzaugnar, möbler, Ankarsrum, Coravin, DeLonghi, Moccamaster, Smeg D&G, Vitamix, presentkort eller gåvokort.Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Vi reserverar oss för felskrivningar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

Reaktivering_banners_6.jpg 570x324_Reaktivering_banners_4.jpg    570x324_Reaktivering_banners_5.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies