Villkor

Ditt personliga medlemserbjudande!

Vi tycker om att skämma bort våra medlemmar! 
Därför har vi precis laddat ditt medlemskap med ett personligt erbjudande med hela 25% rabatt på ordinarie priser!*
Passa på att unna dig själv något extra fint, eller varför inte tjuvstarta julklappsköpen redan nu? Handla dina julklappar i tid för att slippa trängsel i butik.

Nyttja rabatten genom att klicka "Lägg till" Klubb Cervera erbjudande i kassan på cervera.se eller säg till i kassan om du vill nyttja ditt erbjudande i butik.

*Gäller på ordinarie priser t.o.m. 15/11 2020 i butik och online och är kopplat till ditt medlemskap. Erbjudandet är personligt och kan endast användas en gång. Exklusive följande kategorier/varumärken: Vintage, Grill, Damm, Möbler, Vitamix, Coravin, Ankarsrum, Smeg D&G, Smeg Kok & Stek och presentkort. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Julklappsstips!

Dukningsklappar.jpg Hemmakocken.jpg Designklassiker.jpg Barn.jpg Julklappsspel.jpg Presentkort_kvadrat.jpg

Handla tryggt och enkelt!

I denna speciella tid vill vi fortfarande finns här för dig och ditt hem. För att du ska kunna handla så tryggt som möjligt finns det flera olika smidiga sätt du kan handla hos oss. 

I våra butiker

Är du fullt frisk utan symptom är du välkommen att handla i våra butiker, men vi ber dig att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i din region. Om möjligt rekommenderar vi att du besöker oss när det är som lugnast i våra butiker, kontakta din butik för aktuell besökstatus. Vi ber dig att hålla minst två meter avstånd till övriga kunder, och vi släpper inte in fler besökare i taget än att detta är möjligt. Om ett för stort antal är i butiken, eller om avstånd inte längre kan hållas kan vi komma att be dig att vänta utanför butiken, för allas säkerhet. Vi ber dig att om möjligt handla utan sällskap.

MicrosoftTeams-image (3).png

Vi följer myndigheternas riktlinjer för att begränsa spridningen av Covid-19. Vår butikspersonal är extra noggrann både med städning och med handhygien, och stannar självklart hemma vid minsta förkylningssymtom. 

Du hittar din närmsta butik här

Handla på cervera.se

På cervera.se hittar du hela vårt breda sortiment. Snabba leveranser – både till ombud och butik. I vissa regioner erbjuder vi även hemleveranser. Vill du hämta ut ditt paket i någon av våra butiker kan vår personal möta dig utanför butiken så att du inte behöver gå in.

Reservera på cervera.se

Du kan enkelt reservera dina varor på cervera.se och hämta upp när det passar dig. Har du några funderingar är du välkommen att kontakta din butik som hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig!

Ring eller maila in din beställning

Många kan behöva lite extra hjälp under rådande omständigheter. Du kan både ringa och maila in din beställning till närmsta butik.

Du hittar din närmsta butik här

Stort tack för din förståelse och din hjälp! 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies