Snabba leveranser | Fri frakt till butik
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

25% rabatt på ett köp*

Det kan tyckas tidigt att tänka på, men nu rör vi oss med stormsteg mot julen! Vi vill skämma bort dig som är en av våra bästa medlemmar och erbjuda dig ett exklusivt gulderbjudande med 25% rabatt på ett köp!* Erbjudandet gäller i butik och online t.o.m. 17/11, så att du i lugn och ro kan passa på att fynda julklapparna redan nu. Och du … självklart går det lika bra att fynda en present till dig själv. 

*Nyttja rabatten genom att klicka "Lägg till" Cervera Club-erbjudande i kassan på cervera.se eller säg till i kassan i butik vid ditt nästa köp. Gäller endast Cervera Club medlem som fått sms:et/mailet. Gäller ej följande varumärken & kategorier: Vitamix, D&G Smeg, Ankarsrum, Coravin, Damm, Grill, möbler och presentkort. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.


20191105 - Medlemserbjudanden_Sidor_4.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies