Villkor

25% rabatt på ett köp*

Februari närmar sig med stormsteg vilket betyder att vi går mot ljusare tider. Ett perfekt tillfälle att fira in säsongens nyheter tillsammans med våra medlemmar. Just nu erbjuder vi dig en exklusiv medlemsrabatt - så passa på att fynda din favoriter redan idag! 

Nyttja rabatten genom att klicka "Lägg till" Cervera Club-erbjudande i kassan på cervera.se eller säg till i kassan om du vill nyttja din kupong i butik.

*Gäller på ordinarie priser t.o.m. 9/2 2020 i butik och online och är kopplat till ditt medlemskap. Erbjudandet är personligt och kan endast användas en gång. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Exklusive följande kategorier och varumärken: Dammsugare, grill, möbler, Vitamix, Coravin, Ankarsrum och D&G Smeg. Gäller ej presentkort.


20191105 - Medlemserbjudanden_Sidor_4.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies