Villkor

Rysk Jordgubbsyoghurt

0 stjärnor
Recept: Edita Renlund

Ingredienser

För 4 portioner

 

500 gram rysk yoghurt 

250 gram frysta jordgubbar 

200 gram färska jordgubbar

4 tsk chia frön

4 msk jordnötssmör

  1. Tina jordgubbarna i en kastrull på medelvärme. 
  2. Servera yoghurten och fördela den i 4 st små skålar. 
  3. Toppa med såsen och jordgubbarna från kastrullen, skivade färska jordgubbar, jordnötssmör och chiafrön.

 

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Rysk Jordgubbsyoghurt

För 4 portioner

 

500 gram rysk yoghurt 

250 gram frysta jordgubbar 

200 gram färska jordgubbar

4 tsk chia frön

4 msk jordnötssmör

/globalassets/inspiration/artiklar/2020/foodjunkie/600x600-recept-2.png

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies