Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Kontakta oss

Hos oss är inga frågor för stora eller små! Det viktigaste för oss är att hjälpa dig på bästa möjliga vis. Välkommen med din fråga till vår kundservice. Vi har öppet alla helgfria vardagar och du når oss på telefonnummer 08-630 94 00 eller via vår chat. Vill du maila till oss hittar du våra mailadresser nedan.

Kundservice
Mån-fre 9-16
Lunchstängt 12-13
E-post: info@cervera.se
Vid frågor om sortiment, butiker, Cervera Club samt övriga växelfrågor.

Kundservice e-handel
Mån-fre 9-16 (lunchstängt 12-13) 
E-post: kundservice@cervera.se
Vid frågor om onlinebeställningar, kortbetalningar och webbplatsen.

Fakturafrågor Klarna
Telefonnummer: 08-120120 10
E-post: Ställ din fråga här!
Vid frågor om fakturabetalningar för onlinebeställningar av privatperson.

Pressbilder 
Frida Ivansson
Telefonnummer: 08-630 94 76
E-post: frida.ivansson@cervera.se
Vid frågor om marknadsföring, samarbeten, press och PR.

Besöksadress:
Cervera AB
Tegnérgatan 23
111 40 Stockholm

Postadress:
Cervera AB
Box 7095
10387 Stockholm 

Frågor & Svar

Cerveras Kundklubb

- Som medlem i Cerveras kundklubb får du många olika förmåner: Glasgaranti, rabatt på knivslipning, 30 dagars prova på-garanti på alla Anders Petter-produkter, förmånliga medlemspriser och erbjudanden, klubbdagar, förhandsinformation, inbjudningar till medlemsevent och kurser samt personal shopper. För mer information kan du läsa här: https://www.cervera.se/skapa-konto/

- Om du inte kan logga in på Mitt Cervera så kan du försöka att byta lösenord genom att trycka på ”Glömt lösenord” under ”Logga in” och följ sedan instruktionerna. Ett nytt lösenord kommer att skickas till dig via den mejladress du angivit. Får du inget mejl så kontrollera att du angivit rätt mejladress samt att den inte har hamnat i din skräppost. Fungerar det inte trots detta så vänligen ta kontakt med vår kundservice på info@cervera.se eller på telefon 08-630 94 00.

- För att ta del av klubberbjudanden så behöver du vara inloggad på Mitt Cervera. Har du en aktiv rabattkod så fyller du i den i steg 4 i kassan.

- Om du behöver ändra kontaktuppgifter för ditt medlemskap så vänligen ta kontakt med vår kundservice på info@cervera.se.

Beställning

- För att genomföra en beställning på cervera.se så lägger du önskade produkter i din varukorg. När du känner dig nöjd så går du till kassan. I kassan så fyller du i dina uppgifter för att sedan avsluta på steg 4 där betalningen sker. I steg 4 kan du välja mellan olika betalsätt.

- Du kan välja att få din order levererad till en alternativ adress och namn. Välj då ”Annan leveransadress” i steg 4 i kassan.

- Det går tyvärr inte att ändra eller makulera din order i efterhand. Du har dock 30 dagar öppet köp om du har ångrat dig.

- Om du väljer faktura som betalsätt så får du den via mejl från Klarna när din order har lämnat vårt lager.

- Om du inte får upp önskat betalsätt som alternativ behöver du ta kontakt med Klarna på 08-120 120 10 som ser information om vad detta beror på.

Leverans

- Våra leveranstider är 1-3 vardagar till postombud och hemleverans och 2-5 vardagar till valfri Cerverabutik. Vid högtryck kan leveranstiden förlängas något.

- När ordern lämnar vårt lager så får du en bekräftelse via mejl. I mejlet så finns en spårningslänk där du kan följa din order om du har beställt till ombud. Har du beställt till en Cerverabutik så går det inte att spåra ordern men du får en avisering när paketet finns att hämta i butiken.

Retur

- Hos oss har du 30 dagar öppet köp. På cervera.se gäller det från den dag avisering har skickats om att paketet finns att hämta.

- Du kan returnera ordern kostnadsfritt i valfri Cerverabutik eller skicka tillbaka ordern via post för en returkostnad på 60 kr. Vid retur i butik tar du med dig kvittot som du fått via mejl. Önskar du att skicka tillbaka din order så mejlar du ehandel@cervera.se med ditt ordernummer så kommer du få en returblankett och fraktsedel.

- Återbetalning sker på samma sätt som du betalt din order. Har du inte betalt fakturan än så kommer den att krediteras när returen har registrerats. Glöm inte att du kan behöva förlänga förfallodatumet på fakturan och det kan du göra på My Klarna eller ringa Klarna direkt på 08-120 120 10.

Reklamation

- Cervera följer Konsumentverkets riktlinjer när det gäller reklamationer.
Skulle en produkt vara trasig eller felaktig, har du som kund möjlighet att reklamera varan inom 3 år. Du bör alltid meddela oss inom 2 månader efter att du upptäckt felet, men med fördel omgående. Det gör du genom att vända dig till någon av våra Cervera butiker. Glöm inte att ta med kvitto till butiken som är ett bevis på vilken dag och till vilket pris som din produkt är inhandlad hos Cervera. Handhavande fel ingår inte i reklamationsrätten.

- Har du köpt din vara på www.cervera.se och inte bor nära en butik vänligen kontakta kundservice på kundservice@cervera.se med ditt ordernummer, bilder på den defekta varan och dina kontaktuppgifter. Med den informationen kan vi granska ärendet och återkoppla hur vi går vidare för att lösa det på ett bästa sätt.

Presentkort och rabattkoder

- Du kan betala med presentkort både i fysisk butik och cervera.se. För onlinebeställningar fyller du i presentkortsnummer och säkerhetskod i steg 4 i kassan i fliken ”Rabattkod eller presentkort”.

- Säkerhetskoden hittar du på baksidan av ditt presentkort bakom en ruta som behöver skrapas bort.

- Har du en rabattkod fyller du i den i steg 4 i kassan i fliken ”Rabattkod eller presentkort”.

- Vill du se saldot och giltighetstiden på ditt presentkort kan du göra det via denna länk: https://presentkort.retain24.com/Cervera/balance.do

- Våra presentkort är giltiga i 3 år och där efter förfaller beloppet.

- Man kan inte lösa in presentkort mot kontanter.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies