Villkor

Välkommen till Cervera!

Vilka är vi?

Vi är Sveriges största butikskedja för kvalitetsprodukter till köket, bordet och hemmet. I våra produkter finns upplevelser, underbara middagar, fester med vänner och familj, och en härligare vardag. Vår ambition är att inspirera, utmana, förenkla, vässa och förbättra.

I Sverige har vi 74 fysiska butiker samt onlinebutik, och vi har gjort oss ett namn för vår kunskap och service ända sedan vi grundades 1987. Hösten 2016 lanserade vi vårt nya butikskoncept där vi låter umgänget och det dukade bordet stå i centrum.

Att vi har både fysiska butiker samt onlinebutik är en av våra största styrkor som vi förvaltar genom ett tydlig omnikanalsarbete. I våra butiker hittar du touchskärmar med ett anpassat gränssnitt som gör det enkelt för kunder och personal att snabbt lägga ordrar från det utökade online-sortimentet. På hemsidan kan reservera varor direkt i våra butiker och hämta upp inom 24 timmar, och du kan även välja att hämta ut din onlinebeställning i någon av våra butiker för att till exempel kunna få varan inslagen. Vi utforskar även nya leveranssätt för att möjliggöra leveranser på kundernas villkor. Det senaste samarbetet är leverans via Urb-It i Stockholm, där vi kan erbjuda leverans inom en timme.

Vilka är våra kunder?

Idag har vi en kundklubb med över 1,2 miljoner medlemmar. Dessa kommunicerar vi regelbundet med via våra klubbmail där vi delar med oss av inspiration, erbjudanden och nyheter. Vi har dessutom vår uppskattade kundtidning Till Bords som kommer ut fyra gånger per år.

Läs det senaste numret av tidningen här: Till Bords vår 2018 

Vad hittar du hos oss?

Vi säljer kvalitetsprodukter inom tre olika kategorier: matlagning, servering och living (inredningsdetaljer). Inom dessa kategorier säljer vi produkter från välkända varumärken som i många år har stått för kvalitet och design, men även ett noggrant utvalt sortiment av trendiga nyheter.

Vi har även två egna varumärken: Anders Petter (matlagning) och Table Top Stories (servering och living). Matlagningsprodukterna inom Anders Petter är framtagna för att passa vardagens behov och erbjuder högkvalitativa verktyg till ett bra pris. Serierna från Table Top Stories följer inrednings- och dukningstrenderna och lockar till att förgylla hemmet.

Har du lyst til å høre mer om hvordan du kan bli med i Cervera? Ta kontakt med:

Peter Rimbäck, telefon 0046 76 125 9011, epost peter.rimback@cervera.se
Geir Langbakken, telefon 99642000, epost gl@aiuto.no

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies