Villkor

Prisgaranti

Att erbjuda kvalitetsprodukter till rätt pris är viktigt för oss. Vi jämför dagligen och justerar våra priser för att du ska få det bästa erbjudandet på marknaden. Som medlem i Klubb Cervera erbjuder vi även prisgaranti på hela vårt sortiment. Det betyder att om du inom 14 dagar hittar samma vara till ett lägre pris hos någon annan återförsäljare betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Vet du redan när du ska handla hos oss att en annan aktör har samma vara till ett lägre pris så matchar vi självklart det priset. Hos oss kan du därmed alltid känna dig säker och trygg med att du får bästa pris och service när du handlar.

Villkor

 • Du behöver vara medlem vid inköpstillfället för att prisgarantin ska gälla
 • Prisgarantin kan endast användas av privatpersoner
 • Prisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdag i butik eller fakturadatum vid lagd order på cervera.se
 • Vi prismatchar mot alla svenska online-aktörer och butiker, det vill säga en butik med svensk momsregistreringsnummer (VAT-nummer). Erbjudandet om prisgaranti omfattar inte outlets, auktionsfirmor, eller liknande.
 • Det lägre priset måste vara ett ordinarie- eller kampanjpris och omfattar inte rea, utförsäljning, visningsexemplar, 2:a sortering eller produkter sålda i begränsat antal.
 • Ytterligare rabatter går ej att kombinera med tillämpad prisgaranti. 
 • Priset hos den andra aktören måste vara aktuellt och du måste kunna styrka det lägre priset med t.ex. foto, annons, länk eller annat försäljningsmaterial
 • Produkten med det lägre priset måste vara identisk med den produkt vi erbjuder
 • Extrarabatter som bonuspoäng och medlemsrabatter täcks inte av prisgarantin

Så här gör du

 • Om du ännu inte har köpt produkten
  Om du vet att en annan butik har ett lägre pris på varan visar du upp det med hjälp av ett foto, en länk, annons eller liknande som styrker det lägre priset. Vi ger dig då samma pris för produkten direkt i butiken eller kontakta kundservice för att få det lägre priset även online.

 • Om du redan har köpt produkten och hittar ett lägre pris inom 14 dagar
  Om du har handlat i butik, kontaktar du samma butik för att få mellanskillnaden. Har du handlat online kontaktar du kundservice. För att kunna hjälpa dig med ditt ärende behöver vi se kvitto på ditt köp samt foto, länk, annons eller liknande som styrker det lägre priset. 

Besök butiken
Prata med någon av våra säljare i butik

Maila oss
Skicka ett mejl till kundservice@cervera.se

Ring Kundservice
Du når oss på 08-630 94 00

Cervera förbehåller sig rätten att när som helst ändra villkoren för prisgarantin.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies