Villkor

Alligator

Alligator tar fram grönsaksskärare och lökskärare av högsta kvalitet. Vill du på ett snabbt och smidigt sätt kunna skära lök och grönsaker, utan att behöva använda en kniv, har Alligator det du söker.

Alligator grönsaksskärare

Med grönsaksskäraren från Alligator kan du skära grönsaker och frukter i tunna skivor. Med en grönsaksskärare får du jämna och fina skivor, varje gång. Det krävs därför ingen skicklighet i köket för att få ett riktigt proffsigt resultat.

Med en grönsaksskärare slipper du använda en kniv. Detta köksredskap passar därför bra även för de som av någon anledning inte har möjlighet att använda en kniv. Med en grönsaksskärare kan de flesta skära grönsaker och dessutom få ett riktigt lyckat resultat.

Alligator lökskärare

Lökskäraren från Alligator är en praktisk hjälpreda i köket när du ska hacka lök. Passar även bra om du vill skära grönsaker i mindre bitar. Perfekt om du exempelvis ska göra pyttipanna. Du kan även hacka potatis till strimlor och göra pommes frites, allt du behöver göra är att byta ut bladen till skäraren. Du kan köpa till olika varianter av blad separat.

Lökskärare med uppsamlare

Med en uppsamlare går det lätt och smidigt att samla upp löken eller grönsakerna. Hacka löken och den kommer att lägga sig i uppsamlaren som du enkelt lägger i pannan. Du kan även använda lökskäraren utan uppsamlaren, det är främst en smaksak hur du väljer att använda din lökskärare.

Alligator lökskalare

Med en lökskalare slipper du stå och pilla med lökskal. Skär bara av toppen av löken och placera den i lökskalaren som sedan tar bort lökskalet enkelt och snabbt. Har du väl börjat använda en lökskalare kommer du knappast vilja återgå till att skala lök för hand. Med en lökskalare går de snabbt och smidigt att skala lök. Unna dig själv en lökskalare eller ge bort en i present.

Alligator – hur allt började

Allt började med att Benny Engdahl tröttnade på att hacka lök. Han kontaktade då sin vän Nikola Knezevic som var ingenjör. Tillsammans tog de fram Alligatorn, som blev resultatet efter många vändor med olika prototyper för att hitta den bästa lökhackaren. Alligatorn beviljades sedan det svenska patentet 2001.

I sortimentet hittar du ett brett utbud av olika grönsaksskärare, lökskärare och lökskalare. Slipp hacka och skära med hjälp av Alligators smarta grönsaksskärare och lökskärare. De olika köksredskapen finns i olika storlekar och utföranden för att du ska kunna välja den som passar just dig extra bra. Det finns både större och mindre varianter av skärarna och även olika färger.

Bra present

Praktiska köksredskap brukar uppskattas av de flesta. Både den rutinerade kocken och den som precis börjat lära sig laga mat lär tycka om Alligators smarta köksredskap. Lika passande att köpa till den som ska flytta hemifrån som att ge bort som gå-bort-present när du är bjuden på middag, för trots att dessa smarta redskap brukar uppskattas av många är det många som ännu inte äger någon lökskärare, grönsaksskärare eller lökskalare. Underlätta hackande och skalande med hjälp av en lökskärare, grönsaksskärare och lökskalare. Vilken blir din favorit?

Alligator | Grönsaksskärare & Lökhackare Alligator | Grönsaksskärare & Lökhackare

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies