Villkor

Big Green Egg

Big Green Egg är världens största producent av keramiska kolgrillar i kamado-stil.

Big Green Egg Grillar,  Grillöverdrag,  Grillredskap, Grilltillbehör

Big Green Egg är grillar i toppklass

När du som kund köper EGG vet du att din investering skyddas av en livtidsgaranti från ett företag som har ett världsomspännande rykte för produkter i toppklass samt enastående kundsupport. Big Green Egg har stått bakom sina produkter sedan 1974 och garanterar att du endast får produkter av högsta kvalitet.

Vad kan man tillaga med en Big Green Egg grill?

Förutom att grilla kan du steka, röka, ånga och laga långsamt tillagade rätter i ditt EGG - för ett EGG är inte bara en grill utan ett komplett utekök, där du även kan grädda pizzor, röka fisk och alla andra saker som du kan göra i en vanlig ugn. Komplettera med accessoarerna som passar din typ av matlagning och du kommer ha oändligt med möjligheter. Upptäck själv; hur liten eller stor din familj, vänskapskrets, trädgård eller uteplats än är, så finns det alltid ett EGG som passar!

Big Green Egg är lätt att grilla med

Big Green Egg når perfekt tillagningstemperatur och är redo att användas på bara några minuter. Grillkolen som går hand i hand med din EGG är 100% naturliga och gjorda av FSC-certifierad bok och vitbok från hållbart förvaltade skogar. Kombinationen av de utvalda träslagen är ett effektivt bränsle som erbjuder lång brinntid. Att tända kolen går dessutom alltid snabbt och enkelt, eftersom Big Green Eggs design gör att luftflödet kan cirkulera effektivt.

Big Green Egg är enkel att rengöra

Big Green Egg har ett matlagningsgalleri rostfritt stål och en elegant exteriör med en livtidsglasyr som behåller sitt snygga utseende och torkar enkelt utan kemiska rengöringsmedel. Inuti bränner restvärmen bort eventuell fettbildning (precis som en självrengörande ugn) och askuppbyggnaden är minimal.

Fördelarna med en keramisk grill

Big Green Egg är en keramisk grill av högsta kvalitet som även har en innovativ design.

Men vad är fördelarna med en keramisk grill från Big Green Egg?

  • Eggets design gör att den fångar värmen inuti när den används vilket innebär att utsidan är säkert att röra vid.
  • Designen är lufttät och väderbeständig, vilket gör att du kan använda den i regn eller snö.
  • Oöverträffade värmeegenskaper och matlagningsprestanda

Bland många funktioner som gör Big Green Egg till en av de bästa matlagningsanordningarna i sitt slag finns de patenterade komponenterna och de moderna keramiska tekniker som ger oöverträffade värmeegenskaper och matlagningsprestanda! Materialen som används i varje EGG har fungerat felfritt under extrema förhållanden i decennier, och många EGG går från en generation till nästa.

Big Green Egg | Kamado grill av hög kvalité Big Green Egg | Kamado grill av hög kvalité

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies