Villkor

Broste Copenhagen Nordic Sand

Broste Copenhagen Nordic Sand är stengodsserien som många benämner som en modern klassiker. Duka med servisen frukost, lunch och middag. I serien hittar du ett brett utbud av tallrikar, skålar, muggar och mycket mer.

Serien från Broste Copenhagen går i vilsamma färger som passar med det mesta. Delarna är tillverkade för hand vilket gör varje del i serien unik. Passar lika bra både vardag och fest. Kombinera gärna med delar från de andra Nordic-serierna från Broste Copenhagen: Sea och Coal. Tillsammans skapar de en harmonisk dukning.

Nordic Sand tallrik

I serien hittar du flera olika tallrikar. Oavsett om det är en frukostassiett eller middagstallrik du söker hittar du den i serien. Det finns tallrikar med både en mer regelbunden och oregelbunden form.

Nordic Sand skål

En skål har många användningsområden. I serien finns flera skålar i olika storlekar. Använd de mindre skålarna som saltskål eller olivskål eller varför inte som förvaring för smycken eller nycklar? De mellanstora skålarna passar perfekt om du ska servera plockat eller nötter. Eller till efterrätten eller yoghurten. De större skålarna passar perfekt som soppskålar eller serveringsskålar.

Nordic Sand djup tallrik

En djup tallrik passar bra att använda som pastatallrik eller vanlig mattallrik. Den djupa tallriken har en kant som går upp och fångar upp eventuell pastasås eller gryta.

Nordic Sand mugg

De charmiga muggarna finns både med och utan öra. Perfekt att använda som kaffemugg eller temugg.

Nordic Sand en av de populära Nordic-serierna

Några av de mest populära serierna från Broste Copenhagen är Nordic-serierna. I dem ingår förutom Nordic Sand också Sea och Coal. Den första serien av de tre var Sea och den lanserades 2009. Produkterna i de olika serierna kan med fördel kombineras med varandra. Produkterna i Sea går i blå, grå och turkosa nyanser. Produkterna i Coal går i dovare och mörkare färger. Sida vid sida skapar de en fantastisk kontrast som är svår att motstå.

Bra present

Köp serien till dig själv eller ge bort till någon som du bryr dig om. Keramiken är perfekt att ge till den som ska flytta hemifrån, brudparet eller till den som fyller år. Ge en del eller en plocka ihop en hel servis.

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är det danska design- och inredningsvarumärket som grundades redan 1955. Företaget är specialiserat på kvalitativ nordisk design i rustika material. Broste Copenhagen tar fram produkter där det moderna möter det klassiska, vilket resulterar i tidlösa produkter.

Broste Copenhagen var från början mest kända för servetter och ljus, men idag finns betydligt mer produkter i sortimentet. Förutom porslin hittar du även möbler från inredningsföretaget.

Svanenmärkta produkter

Produkterna är Svanenmärkta och uppfyller därmed flera krav på att deras framställning är både hållbar och etisk.

Två kollektioner per år

Företaget lanserar varje år två nya kollektioner. De formgivare som arbetar för Broste Copenhagen lämnar ingenting åt slumpen. Allt som tas fram tänks igenom noga. Förutom att inspirationen hämtas från Norden hämtas också en stor del av inspirationen till produkterna från andra delar av världen. Resultatet blir en perfekt blandning som är svår att motstå.

Broste Copenhagen Nordic Sand Broste Copenhagen Nordic Sand

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies