Villkor

ByOn

ByOn design är ett svenskt varumärke som har sin bas i Borås.

Deras sortiment består av inredningsprodukter till hemmet i form av ljuslyktor, vaser, krukor och liknande. Stilen är härligt lekfull och färgglad.

Explosion av färger

ByOn vill att ditt hem ska bli en explosion av färger, där verklighet och fantasi går ihop. Med uppmaningen att blanda nytt och gammalt, olika stilar och material, vill de få oss att våga lite mer i vår inredning.

Mini ByOn Collection

ByOn tar också vara på barnens sätt att se på saker och ting, hur de ser på världen från en lite annan synvinkel. Detta ges uttryck för i Mini ByOn Collection, som sträcker sig från nyfödda till skolåldern. Mysiga moln, kaninlampor, keramiska ballonger, vackra bordsdekorationer och sagosamlingar finns i denna söta kollektion.

Inredningsdetaljer från ByOn

ByOn har ett tydligt mål, att skapa inredningsdetaljer som får oss att le. Och de kommer de alltid tillbaka med nya idéer och uttryck, redo att ge ditt hem det där lilla extra.

ByOn - Curlie vas, Korall lampa & mycket mer ByOn - Curlie vas, Korall lampa & mycket mer

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies