Villkor

Byon

Byon är kända för sin Curlie vas, Korall lampa, ljuslyktor, krukor och andra inredningsprodukter. Gemensamt för all Byon design är en lekfull och färgglad stil.

Byon ljuslykta

 

Byon är berömda för sina färgglada ljuslyktor, krukor och andra inredningsprodukter. Det svenska varumärket är känt för sin härligt lekfulla och färgglada stil hos Korall lampor och andra underbara inredningsdetaljer från Byon.

Byon vas Curlie

Den vackra randiga och gula Curlie vasen är en av Byons kända silhuetter. En Byon vas är en explosion av färg och form. Hela Byons tanke är byggt på uppmaningen att blanda nytt och gammalt, olika stilar och material, vill de få oss att våga lite mer i vår inredning. Ett annat exempel på det är deras häftiga snäckvas i olika modeller och färger.

Mini Byon Collection

Byon tar också vara på barnens sätt att se på saker och ting, hur de ser på världen från en lite annan synvinkel. Detta ges uttryck för i Mini Byon Collection, som sträcker sig från nyfödda till skolåldern. Mysiga moln, kaninlampor, keramiska ballonger, vackra bordsdekorationer och sagosamlingar finns i denna söta kollektion.

Inredningsdetaljer från Byon

Byon har ett tydligt mål, att skapa inredningsdetaljer som får oss att le. Och de kommer de alltid tillbaka med nya idéer och uttryck, redo att ge ditt hem det där lilla extra.

ByOn - Curlie vas, Korall lampa & mycket mer ByOn - Curlie vas, Korall lampa & mycket mer

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies