Villkor

Citronelles

Citronelles Agenturer grundades och drivs av Katarina Edling. Sedan starten 2010 har företaget samarbetat med flertalet formgivare med högkvalitativa souvenirer och svensk design i fokus. Genomslaget kom med den numera klassiska Fika-serien, en kollektion muggar, brickor och underlägg med grafiskt uttryck, i flera olika färger.

"Vi tror på det genuina, det som är gjort från grunden och som bär på en historia. Vad är väl bättre än att lyfta det vi har mitt ibland oss, så som dalahästar, folkloristiska mönsterbilder, vackra husfasader, historiska stadsbilder, högtidssymboler och magiska fikastunder.

Genom nyfikenhet, intresse, lyhördhet och ett långsiktigt samarbete med några av Sveriges skickligaste designers, blandat med ett kommersiellt och lönsamt tänk, har vi i ett decennium hjälpt våra kunder att ta fram unika föremål som alla har en story att förmedla.”

Citronelles | FIKA serie - muggar & brickor Citronelles | FIKA serie - muggar & brickor

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies