Villkor

Cooee

Cooee Design är det svenska varumärket som tar fram vaser, brickor, krukor, ljusstakar och mycket mer. Allt i en stilren och skandinavisk design, som är lika tidlös som innovativ.

Uppskattar du stilrena inredningsprodukter som har det lilla extra? I så fall är Cooee Designs produkter helt rätt för dig. I sortimentet finns det något för alla. Vare sig du är på jakt efter något till dig själv eller om du ska köpa en present till någon annan lär du med största sannolikhet hitta det du är på jakt efter. Välj mellan produkter i flera olika material, färger och former.

Cooee vas

Varumärket har ett brett sortiment av vaser. Vare sig du är på jakt efter en rund vas, en hög vas eller en låg vas hittar du den i sortimentet. Varumärket erbjuder vaser i många olika färger och former. Låt vasen fungera som dekoration på egen hand eller fyll den med blommor.

Ball vas

Ball vas är en rund vas som finns i flera olika storlekar och färger. Den klotrunda vasen har en matt finish. Placera gärna tillsammans med andra vaser från varumärket. Denna vas var den första vasen som företaget lanserade inom kategorin heminredning. En favorit som är kvar än idag.

Pillar vas

Den handgjorda vasen Pillar har en unik form, där raka och rundade linjer möts. Den nyskapade formen är lätt att tycka om.

Pastille vas

Som namnet avslöjar påminner formen på vasen Pastille om en pastill. Den ovanliga formen har en rörelse och en enkelhet som känns både annorlunda och självklar på samma gång.

Cooee bricka

Brickorna från varumärket är precis som de övriga produkterna stilrena och enkla. En bricka passar lika bra att använda för att ställa fram fikat som den passar att placera ljusen på. Eller varför inte använda den som smyckesbricka?

Cooee fågel

Fågeln, Bird, finns i ek och svartlackad ek. Bird är designad av Eddie Gustafsson för Cooee. De enkla linjerna skapar en fin siluett på byrån, hyllan eller bordet. Fågeln kan du luta och placera på olika sätt, vilket skapar ett levande intryck. Kombinera gärna olika storlekar bredvid varandra.

Cooee ljusstake

Varumärket erbjuder ett brett sortiment av ljusstakar. Välj mellan ljusstakar i form av evighetsknutar, trearmade ljusstakar och runda ljusstakar. Varumärket har även moderna adventsljusstakar, som passar lika bra att använda även när det inte är advent.

Cooee Knot Table

Knot Table är en evighetsknut som är lätt att fastna med blicken i. Knuten finns i två storlekar och fyra färger. En riktigt vacker inredningsdetalj som brukar passa hemma hos de flesta. Välj mellan färgerna mörk silver, sand, svart och guld.

Om Cooee Design

Cooee Design är familjeföretaget som grundades 2005 och tillverkade från början smycken av plexiglas. Det var 2015 som företaget började ta fram inredning. Den första produkten i deras keramikserie var Ball-vasen, som än idag är en av de mest populära produkterna i sortimentet. Eftersom vasen blev en sådan succé fortsatte företaget att lansera inredningsdetaljer i en mängd olika färger och former. Idag finns företagets produkter i många av världens designbutiker.

Cooee Design Cooee Design

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies