Villkor

Epic Spice

Epic Spice har ett imponerande utbud av kryddor, unika rubs och seasonings med noggrant utvalda certifierade odlare för råvaror från hela världen. Följ med på en kulinarisk resa jorden runt med Epic Spice smaker som inspiration.

Inga tillsatser, onödigt socker eller kemikalier

Epic Spice ger dig dofter och smaker av marknader och basarer från världens alla kök. Från Perus höga höjder med syrlig jalapeño och lime, till Medelhavets böljande kullar med örtkryddor och vitlök eller till ett rökigt BBQ shacks med de mörande rubsen med vinäger.

Seriösa odlare och noga utvalda ingredienser

Epic Spice är något utöver det vanliga när det kommer till perfekt sammansatta blandningar av kryddor. Prova så kommer du känna skillnaden! Från heta lyxkrogar i San Francisco, till rökiga BBQ shacks i Texas, deras rubs och seasonings är handblandade med kärlek och tar passionen och hettan från svåra små odlare runt hela världen in i ditt kök. Varje ingrediens är noga utvald och bara de mest seriösa odlare är deras leverantörer.

Perfekt present

Några av de mest populära artiklarna är Epic Spice presentförpackade kryddkollektioner, vilka är mycket uppskattade gåvor till alla matlagningsintresserade. Attraktivt förpackade, med 4 olika burkar som återspeglar 5 kulinariska teman. 

Epic Spice Epic Spice

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies