Villkor

Ferm Living

Ferm Livings design förmedlar en charm från mitten av århundradet som talar direkt till deras skandinaviska designrötter. Varje produkt, från möbler till kuddar, berättar en historia. Uppmärksamheten på detaljer börjar med varje kollektions födelse och lever vidare som påtagliga, vackra föremål i ditt hem. Med det växande och varierande utbudet av produkter som sträcker sig från möbler till glas och som expanderar över hela världen tillverkas varje artikel med hållbarhet i åtanke. Deras sortiment består av inredningsdetaljer för hela hemmet, så som praktiska köksdetaljer, textil, ljusstakar, vaser och en stor barnkollektion. 

Ferm Living - Historia

Ferm Living är ett danskt varumärke som grundades av Trine Andersen år 2006. Trine är en designer känd för sin uppmärksamhet på detaljer, geometriska mönster och användning av subtilt nyckfull färg och det speglas väl i Ferm Livings olika kollektioner. Ferm Living har skapat ett distinkt märke av inredning som tar med sig deras passion för design, hantverk och estetik i ditt hem.

Ferm Living - Idag

Idag vill Ferm Living fortsätta lägga ut inspirerande kvalitetsdesigner i ärliga material, främja långsiktiga partnerskap med deras tillverkare, underhålla en företagskultur som främjar balans och transparens samt mer än någonsin, fortsätta och främja deras engagemang för etiska och hållbara metoder som är vänliga mot vår planet.

Ferm Living - Köp Dansk design hos Ferm Living - Köp Dansk design hos

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies