Villkor

FoodSaver

Foodsaver erbjuder praktiska vakuumförpackare och tillbehör i form av vakuumpåsar och vakuumlådor. Med vakuumförpackare från Foodsaver kan du hålla din mat fräsch upp till fem gånger längre än utan en vakuumförpackare.

Foodsaver vakuumförpackare

Med en vakuumförpackare får maten en bättre hållbarhet. När varorna vakuumpackas töms förpackningen på luft, vilket resulterar i att råvarorna håller längre.

Foodsaver Flow

Vakuumförpackaren Flow har många smarta funktioner. Vakuumförpackaren fungerar automatiskt och kan känna av påsar och vätskenivå i droppbrickan. Den inbyggda rullförvaringen och skäranordningen gör att du kan bestämma hur stor påsen ska vara, anpassat efter hur mycket du ska vakuumförpacka. Flow har en pulsfunktion vilket gör att marineringen blir ännu bättre, om du använder maskinen för att marinera köttet eller grönsakerna. Dessutom är vakuumförpackaren liten och smidig. Bara att stoppa in i köksskåpet när du inte använder den.

Du kan ställa in maskinen i flera olika lägen:

  • Vanlig vakuumförsegling.
  • Vakuumförsegling av mat med mycket vätska.
  • Marineringsläge.
  • Enbart försegling.

Foodsaver vakuumpåsar

Värmerullarna är tillverkade av BPA-fri plast. Du kan använda påsarna i frysen, mikrovågsugnen och i kokande vatten. I jämförelse med vanliga fryspåsar är dessa påsar tillverkade av mycket tjockare plast, som är mycket tåligare.

Foodsaver vakuumlåda

Med vakuumlådorna kan du på ett lätt och smidigt sätt vakuumpacka dina råvaror i en låda. Genom att förvara dina råvaror i vakuumlådan kommer dem hålla längre och dessutom behålla sin smak på ett bättre sätt. Välj mellan vakuuminställningen och marineringsinställning, beroende på vad du ska göra. Lådorna finns i olika storlekar.

Med vakuuminställningen hålls dina råvaror fräscha, vare sig du förvarar lådan i frysen, kylskåpet eller skafferiet (såklart anpassat efter råvaran).

Med marineringsinställningen kan du marinera riktigt snabbt. På bara några minuter kan du marinera kött, fisk och grönsaker.

Sous Vide med Foodsaver

Är du intresserad av att laga mat enligt tekniken Sous Vide? I så fall är en vakuumförpackare en riktigt bra start. Att laga mat med Sous Vide innebär att du först vakuumförpackar råvarorna, för att därefter sänka ner dem i ett vattenbad. Med en termometer håller du sedan koll på att temperaturen är jämn. Fördelarna är att du får ett mört kött som behåller sina smaker på ett bättre sätt än om du bara steker det. Råvaror som tillagas i Sous Vide värms upp med en jämn temperatur, du slipper därför en bränd utsida och en rå insida.

Att vakuumpacka mat – många fördelar

Om du väl börjar vakuumpacka mat kommer du snart inse hur många fördelarna är. Det är ekonomiskt och miljövänligt. Dessutom är det lätt att förvara maten i påsarna, i kylskåpet eller frysen. Att förvara mat i vakuumpåsar, i stället för stora matlådor, gör att du spar plats. Matlagningen och planeringen blir helt enkelt lättare med vakuumpackad mat i beredskap.

Om Foodsaver

I över 30 år har företaget tagit fram innovativa vakkumförseglare, påsar och tillbehör, för att människor ska kunna undvika att slänga mat. Företaget blir det lättare att spara både pengar och på miljön. Företaget arbetar hela tiden för att förbättra sina vakuumförpackare, för att människor ska kunna få ut så mycket som möjligt av sin mat och sina råvaror.

Företaget har vunnit otaliga priser och uppskattas av konsumenter runt om i hela världen.

FoodSaver | Vakuumförpackare & zippåse FoodSaver | Vakuumförpackare & zippåse

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies