Villkor

Holmen

Holmen är det nordiska företaget som grundades 1990. Produkterna är inspirerade av den nordiska naturen.

I sortimentet återfinns vackra produkter som ger hemmet det lilla extra. Holmen har ett brett sortiment av fat, tallrikar, textilier, vaser och ljuslyktor. Inredningsdetaljer kommer garanterat sätta guldkant på ditt hem.

Holmen inredning

Holmen har ett brett sortiment av inredningsprodukter. Du hittar bland annat grytunderlägg, julgranskulor, ljuslyktor, speglar, serveringsvagnar, sidobord och speglar. Söker du fina detaljer att ge

Grytunderlägg ull

Holmen har ett brett sortiment av vackra grytunderlägg i ull. Välj mellan grytunderlägg i blått, grönt, rosa och grått.

Julgranskulor

Vill du pryda granen med julgranskulor i glas? I så fall har Holmen det du söker. Holmen har ett brett sortiment av vackra och välgjorda julgranskulor. Välj mellan julgranskulor i rött, guld och vitt.

Ljuslykta

Med ljuslyktor skapar du snabbt en mysig stämning i hemmet. Holmen har både ljushållare och doftljus i flera olika utföranden.

Serveringsvagn

En serveringsvagn är perfekt för hemmabaren. Såklart kan du även använda vagnen till växter, böcker eller dekorationer. Vagnen på hjul är smidig att förflytta.

Guldspegel

En spegel med guldram känns både lyxig och elegant. Holmen har många produkter med gulddetaljer.

Holmen | Grytunderlägg i ull, Solspegel & Molly vas Holmen | Grytunderlägg i ull, Solspegel & Molly vas

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies