Villkor

Lodge Cast Iron

Bästa gjutjärnet för induktionsspisar! 

Lodge grundades 1896 i South Pittsburg, Tennessee, USA och är Amerikas äldsta och största familjeägda producent av ikoniska gjutjärnsprodukter på marknaden idag! Gjutjärnsprodukter med själ och miljömedvetenhet, Lodge Cast Iron Skillets, ikoniska stekpannor, som går i arv från generation till generation!  USAs bestseller Nr1 och trendsetters inom gjutjärnsprodukter.

Lodge är mera än bara en stekpanna eller gryta! Du steker, grillar, bakar och sauterar i samma panna med fantastiska resultat. Inbränt gjutjärn blir bara bättre och bättre ju mera du använder det! Lodge gjutjärn ger jämn värmefördelning, steker gyllenbrunt och ger den perfekt ytan till både kött och bakverk.

Lodge erbjuder idag ett brett sortiment av inbrända gjutjärnsprodukter som passar perfekt att använda på induktionsspisen inomhus, på gasgrillen, över öppen eld eller i ugnen. Alla värmekällor passar Lodge Cast Iron! För ett kök fyllt med tidlösa och i princip odödliga produkter är Lodge det självklara och medvetna valet. 

Lodge Cast Iron | Ikoniska gjutjärnsprodukter Lodge Cast Iron | Ikoniska gjutjärnsprodukter

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies