Villkor

Moccamaster

Handgjorda kaffebryggaren Moccamaster

Historien kring den kända kaffebryggaren Moccamaster startar i ett garage för mer än 50 år sedan.
I Gerard C. Smits garage i Holland. Gerard hade en vision om att skapa världens bästa bryggare som brygger världens godaste kaffe.
Sagt och gjort, idag, sedan 50 år tillbaka har Gerard tillsammans med över 100 medarbetare på Technivorm i Holland tillverkning av världens bästa kaffeapparater – Moccamaster.

Brandsäker, handgjord och allt tillverkas på ett och samma ställe i Holland. Det som gör maskinen brandsäker är att bryggelementet samt värmeplattan tillverkas i olika delar.
När allt är klart testas alla för hand innan de packas ner för hand i dess förpackning och skickas ut världen över.

10 års garanti

En kaffemaskin som håller högsta kvalité med 10 års garanti om man registrerar sin bryggare hos Moccamaster.se. Registrera din Moccamaster bryggare här inom 6 månader efter att du köpt den hos oss så har du 10 års garanti. Om du inte registrerar den erbjuder vi 5 års garanti.

Värt att veta är att garantin inte omfattar kalkskador. Om du har väldigt kalkrikt vatten och inte avkalkar din kaffebryggare kan den tillslut bli sämre, kaffet smakar inte lika gott och som värsta utgång, gå sönder. Det är därför oerhört viktigt att avkalka din kaffebryggare så att den ska hålla i många år.

 

Ett miljösäkert val eftersom tillbehör alltid finns att få tag på, så som kanna, lock och filterhållare. Även mindre reservdelar finns att få tag på.

Avkalkning Moccamaster

För att ditt kaffe ska smaka så bra som möjligt rekommenderar vi att avkalka din kaffemaskin regelbundet. Använd Moccamasters egen avkalkning och rengöring för att behålla den perfekta smaken på kaffet. Du finner avkalkningsmedlet hos oss.

 

Kaffefilter av hög kvalité ger den bästa smaken på kaffet. På 6 minuter har du bryggt 10 koppar kaffe i perfekt temperatur.

Modeller

Det finns en mängd olika modeller. Inte bara olika modeller, utan även många olika färger. Detta gör det svårt att veta vilken modell man ska välja.

Gemensamt
Gemensamt för alla Moccamasters modeller är att de alla är gjorda av samma kvalitativa komponenter. Vilken modell du än väljer får du lika gott och varmt kaffe på grund utav de två separata värmeelementen. Det ena värmeelementet värmer upp vattnet medan de andra håller värmen i kannan.
Ditt kaffe får en temperatur på cirka 85 grader när det är klart vilket är perfekt för smaken på kaffet. Gemensamt är även att på endast 6 minuter brygger du 10 koppar kaffe. Dessutom är alla Moccamasters försedda med Auto-off. Det innebär att bryggaren stänger av sig själv efter 40 minuter.

Skillnader
Här är de skillnader som skiljer de olika modellerna åt.
Droppstopp – Ta en kopp medan du brygger.
Reglering av värmeplatta – automatisk reglering av värmeplattan.
Kalkindikator  - Ja / Nej  Säger till när det är dags att kalka av.
Vattenkapacitet – beroende på modell.
Moccamaster kanna – termos, mugg eller glaskanna
Filterhållare – Ja / Nej

Moccamaster Färger
Toppmodellerna finns i hela 12 olika färger, för att passa din personlighet och ditt kök.
De lite enklare modellerna – Classic finns i 6 olika färger som har en mer neutral färgskala.
Enkoppsbryggarna finns i 6 olika färger, en del neutrala och en del lite galnare färger.

Moccamaster kaffebryggare och tillbehör Moccamaster kaffebryggare och tillbehör

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies