Villkor

Moccamaster

Moccamaster kaffebryggare är handgjorda i minsta detalj. I över 50 år har Gerard C. Smit och hans över 100 medarbetare på Technivorm i Holland tillverkat enbart kaffebryggare. Gerard startade företaget hemma i garaget med en tydlig vision att skapa en kaffebryggare som brygger världens avgjort godaste kaffe.

När Gerard uppnått sitt mål gick han envist vidare. En Moccamaster är till exempel extra brandsäker, bryggelement och värmeplatta tillverkas i olika delar. Alla bryggare är också helt handgjorda på ett och samma ställe. De tillverkas och monteras för hand. Till sist testas de manuellt innan de för hand packas och varsamt placeras i lådan.

En kaffebryggare som håller högsta kvalité med 10 års garanti om man registrerar sin kaffebryggare hos Moccamaster. Ett miljösäkert val eftersom tillbehör alltid finns att få tag på, så som kanna, lock och filterhållare. Även mindre reservdelar finns att få tag på.

För att ditt kaffe ska smaka så bra som möjligt rekommenderar vi att avkalka din Moccamaster regelbundet. Använd Moccamasters egen avkalkning och rengöring för att behålla den perfekta smaken på kaffet.

Kaffefilter av hög kvalité ger den bästa smaken på kaffet. På 6 minuter har du bryggt 10 koppar kaffe i perfekt temperatur.

Moccamaster kaffebryggare och tillbehör Moccamaster kaffebryggare och tillbehör

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies