Villkor

Moccamaster

Moccamaster tar fram kaffebryggare som ger dig kaffe av högsta kvalitet. Vill du vara säker på att du får en god kopp kaffe, varje gång? I så fall ska du spana in Moccamasters bryggare.

Bästa kaffebryggaren enligt många

För den som är på jakt efter den bästa kaffebryggaren är Moccamasters kaffebryggare ett bra val. Moccamasters kaffebryggare har flertalet gånger fått utmärkelsen bäst-i-test, av olika testpaneler.

Moccamasters har kaffebryggare med automatisk avstängning, droppstopp, möjlighet att justera värmeplattan, termosbehållare och indikatorlampa som börjar lysa när maskinen behöver avkalkas. Med andra ord är alla bryggare väl genomtänkta, med funktioner framtagna för att passa just dina behov.

Välj bland många olika modeller och hitta den bästa kaffemaskinen för just dig.

Stor eller liten kaffebryggare

Vare sig du söker en stor eller en liten kaffebryggare har Moccamaster det du söker. En del bryggare är framtagna för att enbart brygga en kopp kaffe åt gången och andra kan brygga uppemot 20 koppar kaffe på en gång.

Moccamaster Cup One

Med Moccamaster Cup One kan du brygga en stor kopp kaffe. Den genomtänkta kaffebryggaren kommer tillsammans med värmeisolerande muggar. Bryggaren brygger rakt ner i den värmeisolerande muggen. Kaffet blir klart på bara fyra minuter. Passar det lilla hushållet eller om det bara finns en kaffedrickare i familjen.

Grand

En kaffebryggare som är märkt med ”Grand” kan brygga uppemot 20 koppar kaffe, vilket motsvarar 1,8 liter. Perfekt till kontoret eller om du ofta har större bjudningar hemma.

Moccamaster modeller

Nog för att i stort sett allt finns att läsa i produktbeskrivningen, men faktiskt går det också att utläsa mycket av kaffebryggarens egenskaper, bara genom att läsa modellnamnet. Det du ska ta sikte på är bokstäverna. Siffrorna står för vilken serie bryggaren tillhör.

H – Basmodellen

Basmodellen är enkel och har inga extrafunktioner. Filterhållaren är placerad direkt på glaskaraffen och kaffemaskinen har enbart en på- och avstängningsknapp. Basbryggaren passar dig som vill ha riktigt gott kaffe, men inget mer än så.

K– Separata värmeelement

De mer avancerade kaffebryggarna är märkta med K och har separata värmeelement. Bryggarna har även en knapp som erbjuder möjligheten att styra värmeplattans temperatur.

CD – Clement Design

Vid värmeelementet har bryggare märkta med CD en cylindrisk kopp. Detta är enbart för att förhöja designen och påverkar inte smaken.

B – Manuellt droppstopp

De maskiner som har ett manuellt droppstopp är märkta med B.

G – Automatiskt droppstopp

En kaffemaskin med automatiskt droppstopp märks med bokstaven G. Har maskinen inte bokstaven G i sitt modellnamn har den antingen ett manuellt droppstopp, eller så saknar den droppstopp.

C – Indikatorlampa för avkalkning

Kaffebryggaren har en lampa som indikerar när bryggaren behöver avkalkas.

T – Termoskanna

I stället för att kaffet bryggs ner i en glaskanna bryggs det i en termoskanna. Perfekt om du vill kunna ta med dig kaffet till mötesrummet eller uteplatsen.

AO – Auto off-funktion

Efter 40 minuter stänger värmeplattan av sig automatiskt. På alla maskiner stängs bryggelementet av efter 6 minuter. Bryggelementet värmer upp vattnet vid bryggning.

Moccamaster färger

Moccamasters kaffebryggare kommer i en mängd olika färger. Välj mellan allt ifrån sober svart till färgstark röd.

Det började i ett garage

Gerard C Smith ville göra kaffekokare som gav världens godaste kaffe. Han började arbetet i sitt garage, hemma i Nederländerna, för över 50 år sedan. Snart hade han skapat den första Moccamastern som gav det där fantastiska kaffet som han hade drömt om. När smaken var som den skulle gick han vidare till att förbättra maskinen ytterligare, exempelvis genom att göra kaffemaskinen mer brandsäker.

Tillverkas för hand

Kaffebryggarna tillverkas för hand. De går även igenom ett manuellt test innan de läggs ner i sin låda.

Miljövänliga material

Moccamasters material är alla återvinningsbara och nedbrytningsbara.

10 års garanti

Genom att registrera din kaffemaskin hos Moccamaster får du 10 års garanti. Registrera kaffemaskinen inom 6 månader från det att du har köpt den. Om kaffebryggaren inte är registrerad får du 5 års garanti.

Garantin omfattar inte kalkskador. Tänk därför på att regelbundet avkalka din bryggare.

Avkalka kaffebryggare

Att avkalka kaffebryggaren regelbundet är nödvändigt. Hur ofta du behöver avkalka din kaffekokare beror helt på hur kalkrikt vattnet är där du bor. En tumregel, för dig som bor där vattnet är väldigt kalkrikt, är att avkalka maskinen var fyrtionde bryggning.

Därför ska du avkalka din Moccamaster regelbundet:

 • Kaffet smakar bättre.
 • Kaffet får perfekt temperatur.
 • Kaffebryggaren brygger tystare.
 • Kaffebryggaren får en längre livstid.

Det är lätt att avkalka sin bryggare.

Så här avkalkar du din bryggare med Moccamasters avkalkningsmedel:

 • Dosera 1 liter avkalkningsmedel i vattenbehållaren.
 • Placera ett filter i filterhållaren.
 • Sätt på kaffebryggaren.
 • Låt hälften av avkalkningsmedlet rinna igenom.
 • Slå av bryggaren.
 • Låt bryggaren stå i 30 minuter.
 • Slå på bryggaren.
 • Låt allt avkalkningsmedel rinna igenom.
 • Upprepa stegen två gånger, men nu med rent vatten.
Moccamaster | Kaffebryggare - Fri frakt Moccamaster | Kaffebryggare - Fri frakt

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies