Villkor

Mysoda

Det finska företaget Mysoda har som vision att bidra till ett mer hållbart och plastfritt samhälle. Varför ska plastflaskor och kolsyrecylindrar behöva fraktas världen över, när du enkelt och bekvämt kan få ihop  perfekt bubblande drycker hemma, utefter egen smak. 

Med Mysodas breda urval av premiumkolsyremaskinerna, smakkoncentrat och kolsyrepatroner så har Mysoda allt du behöver för att få ihop det perfekt bubblande vatten och smaksätta. Slipp avslagna och smaklösa läskedrycker. Med Mysoda kolsyremaskiner får du enkelt till det utefter behov och smak. 

Mysoda strävar ständigt efter nya innovativa hållbara lösningar i sin produktutveckling. Med vinnande produktpriser från - IF Gold Award och Reddot Winner 2021 i ryggen är vi på Cervera stolta över att sälja deras klimatsmarta produkter.  

Mysoda har även tillverkat den första kolsyrermaskinen i träbaserat material, så kallat bio-komposition. Hitta din favoritflaska och kolsyremaskin gjord i detta material under serien Woody, en serie skapad i härlig smakfull naturinspirerad designEn serie skapad i härlig smakfull naturinspirerad design. Serien Ruby har liknande inspiration som Mysoda Woddy, Ruby har en elegant och lyxigt inspirerad serie kolsyremaskiner. 

Men fastna inte bara för Wody och Ruby. Missa inte serien Mysoda Toby eller Mysoda Holsters. Mysoda har garanterat något för den som är trött på att bära flaskor fram och tillbaka. Se efter Mysodas olika serier hos oss på Cervera och hitta dina favoriter.  

Mysoda | Kolsyremaskin i flera färger Mysoda | Kolsyremaskin i flera färger

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies